1. 1.
    -2
    beyler olayı özetleyeyim. benim 3.5 yıllık sevgilim vardı. kız kaprisli ve egoist biriydi. ayrıldık ve ayrılırken bana çok fena sözler söyledi..
    şimdi bu eski sevgilim mezun oluyor, benim mezun olmama daha 1 sene var. beni de yanında kavalye olarak zütürmek istemişti. 1000 liraya takım elbise aldım, 700 lira kadar da gömlek, kravat, çorap, ayakkabı, kemer ve davetiyeye gitti. totalde 1700 lira ve çiçeği, araba yıkatması mezuniyet hediyesi derken ben 2000 lira temiz harcadım. eski sevgilim ise 15 gün kala sevgiliye asla söylenmemesi gereken sözler söyleyip kavalyesi olmamamı istedi.

    başka bir kız arkadaşım da benim kavalyem olur musun dedi ama bu kız benim eski sevgilimin nefret ettiği birisi. ben de olabilir dedim. şimdi ben ne halt yiyeyim?
    bana o kadar ağır sözler söyledi ki eski manita barışmam imkansız, gururumu ve şerefimi gibip atmam lazım barışmak için. gönlüm diyor "gibtir et, o kadar masraf yaptın, hazır teklif eden de var. git baloya". ama diğer insancıl yanım ise "boşver amk, üzme kızı, ağlatma, o gecesini rezil etme" diyor.

    2. şekilde düşünmeme sebebiyet veren durum ise eski sevgilim başkası ile gidecek olmamı öğrenmesinden dolayı arayıp ağlamaklı bir şekilde benimle konuşmasıdır.

    yalnız şöyle birşey var benim eski sevgilim de benden ayrıldıktan sonra gidip hafif kırık tipli bi çocuğu kavalyesi olarak kabul etmiş. arkadaşıdır diye bişey diyemedim ben. ama o giderini yaptı bana başkasıyla gidebilme ihtimaline karşı.

    ne olursunuz taşak geçmeden bi yardım ediverin... özel mesaj, burdan herşeye açığım amk. yeter ki akıl verin.

    ---

    edit: şu sözlüğe 2010'dan beri üyeyim. çok fazla entry girmem ve genelde de boş laf yapmam. bu sözlük eskiden efsane bir sözlüktü. harika ziyaretler yapılır, akşam isteyen cigarasını yakar isteyense birasını açar sabaha kadar dertleşilirdi. bir süre sonra bozdu ve ben sözlüğü bıraktım. yine de fikirlere çok ihtiyacım olduğu için dün gece bu konuyu açarak kafamdaki sorulara farklı bakış açılarıyla cevaplar bulmak istedim.

    söylemek istediğim şudur ki; kısa veya uzun cevap vermeniz önemli değil benimle derdimi paylaşıp bana fikir yöneltmeniz benim için önemli olan şeydi. yaklaşık 7-8 kişi ile uzun uzun konuştum, akıl danıştım. belki de uzun soluklu muhabbetler edebileceğim bir çok yoldaş edindim kendime.

    başlığımın altında fikir veren ve özel mesajla benle dertleşen bütün kardeşlerime bir teşekkürü borç bilirim. inşallah sizin de karşınıza sizin kadar mert ve güzel insanlar çıkar.

    sonuç olarak çoğu panpam, eski manitayı gibtir edip yeni yollar aramam gerektiğini ve baloya gitmem gerektiğini söyledi. sadece 3 panpam allah'ından bulsun dediler ve onlara da katılıyorum ama bu sefer vicdanım ağır basmayacak ve benim ağzıma sıçan kişiye hiç bir tölerans tanımadan o geceye gideceğim. eğlenebildiğim kadar eğlenip, hayatımın keyfini çıkartmaya çalışacağım. öteki türlü evde oturup, içim içimi yerken sızıp kalacağım ve ben bunu hakedecek hiçbirşey yapmadım dostlarım.

    tekrardan hepinize teşekkür ederim.
    not: ayrıca bazı arkadaşlarım balo gecesinden sonra neler olduğuna dair bilgilendirme istediler. o gece bittikten sonra herkese bilgilendirme mesajı atacağım. söz veriyorum *

    not2: son olarak benle dertleşen, dinleyen bütün kardeşlerime gelsin https://www.youtube.com/watch?v=KVAQotdyMho
    ···
   tümünü göster