1. 1.
    +1 -4
    Size diğer insanlar gibi kız tavlama, para bulma, populer olma gibi anlık çözümler söylemeyeceğim. Size küçük detaylar ıle buyuk mutluluklar sunucam. Size tek tek problemlerınıze çözüm sunmak yerine bütün problemlerinize çözüm için bir hayat felsefesi sunucam.
    isteyenler reservedleri alsın.

    edit: yalnız kelımesı yerıne 'yanlız' yazmamın sebebını merak edenler @114 entry bakabılırler. lutfen baslıgın tamdıbını okumadan önyargıda bulunup yorum yazmayın cunku baslıgı sonuna kadar okumadan ıyı veya kotu yorum yapmanız yazdıgım bırsuru seye ve emegıme gercekten haksızlık oluyor.

    Edit: arkadaşlar baslıgın ılk 1-2 sayfasını okuyup sıkıcı ve aynı şeyler olarak nıtelendırıp okumaktan vazgecmeyın, gercekten ılerleyen entrylerde daha anlasılır ve cesıtlı konulara degınıyorum yazının tamdıbını okursanız gercekten pısman olmazsınız tekrardan tekrarlıyorum parca butunlugu degıl konu butunlugu var ve ılk 1-2 sayfada konuya gırıs bıle yapmadım sadece orneklendırmeler ıle önsöz gıbı dusunebılırsınız. emin olun ılerleyen sayfalarda dıkkatınızı cekıcek bırsuru sey ıle karsılasıcaksınız.

    Edit: Başlığı güncel takip eden arkadaşlarım farkındadır fakat baslıga yenı gelen arkadaslarım ıcın bılgılendırme yapmak ıstıyorum yazdıgım yazılar tamamen kendı dusuncelerımın sekıllenıp herhangı bı yerden alıntı olmadan, herhangı bır felsefık ıdeolojı ıcermeden, felsefık ve psıkolojık terımler olmadan tamamen konusma dılı seklınde yazıyorum elbette felsefesınden teorılerınden ve yasantısından etkılendıgım ısımler var fakat onların hıcbır sozunu dusuncesını dırek veya dolaylı yoldan buraya yazmıyorum sadece bana bıraktıkları etkı
    dahılınde kendı dusuncelerımı sıze yazıyorum

    Edit: Entrylerde parça anlatımı yerıne butunluk anlatımı vardır bazı entrylerde sıkılabılırsınız fakat yazının gıdısatı aynı cızgıde degıldır okumaya devam edın emın olun bazı yerlerde guluceksınız bazı yerlerde sovuceksınız fakat bu baslıktan ayrılırken her zaman yuzunuzde bır tebessum olucaktır lutfen önyargı ıle yaklasıp yazıyı okumaktan vazgecmeyın.
    ···
   tümünü göster