1. 1.
    +2 -2
    bu sene ygs'den 230 puan yaptım. lys'den hiç umudum yok zaten.
    ama bu yazın başlasam sınava çalışmaya ağustos gibi dershane açılsa ve orada'da tekrar etsem çalıştığım konuları.
    fem'e gitmeyi düşünüyorum beyler(çünkü abiler ortamında ne kadar fetoculuk yapılsa da eşek gibi de çalıştırıyorlarmış. geleceğim için 1 sene katlanırım onlara.)
    dershane sezonu başladığında günde 5-6 saat çalışsam.
    zaten mezun grubuna gideceğim için dershanem hafta içi olacak ve liseli tayfayla uğraşmayacağım. çoğu benim gibi ikinci kez deneyen olacak. hemde daha fazla gün gideceğim dershaneye.
    ve en sonunda iyi bir puanla istediğim bölümü istediğim üniversitede kazansam. hem kendimi, hem geleceğimi, hem ailemi, hem çocuklarımı kurtarırım arkadaşlar.
    belki siz bu yazdıklarımı takmayabilirsiniz. rüyadan uyan artık panpa diyebilirsiniz. ulan bu sene 230 yapan seneye 350'yi bile geçemez diyebilirsiniz.
    ama bende size şunu söyleyeyim arkadaşlar; akıllı veya aptal insan yoktur, çalışkan ve tembel insan vardır.

    uzun özet: Bu sene sınavı kazanamadım. Allah izin verirse seneye olan sınava yaz tatilinde tekrar çalışmaya başlamayı planlıyorum. dershaneye yazılana kadar evde kendim çalışacağım fakat ne gibi çalışayım nasıl bir düzen, program yapayım sizlerden yardım istiyorum. benim kafamda normal dershane stili var. yani hafta içi 6 saat olacak bir gün içinde çeşitli derslere çalışacağım sonra onların testlerinden çözeceğim. hafta sonu da test çözeceğim sadece. diğer fikrim de her gün bir dersten çalışmak. örneğin bugün sadece coğrafya yarın sadece matematik gibi. sizce hangisi daha mantıklı? siz de bazı çalışma taktikleri tavsiye ederseniz iyi olur.
    bu arada tm'yim yani eşit ağırlık.
    yapmış ve yapacağınız yardımlar için teşekkür ederim.

    bir panpam yazmış bunu helal olsun gaza geldim: (bkz: #121316606)
    bu panpama da teşekkür ederim: (bkz: beyler pis gaza geldim seneye bugün)
    gotisterimgott abime özelden attığı mesajlar sayesinde çok teşekkür ederim.
    look at my horse çok güzel bir yazı yazmış özelden teşekkür ederim.
    ···
   tümünü göster