1. 1.
    +12 -3
    neler lan?

    benim,en nefret ettiğim kişi misafirin o zütü minder yüzü görmeyen huysuz ve çığırtkan çocuğudur. odamda arkadaşımla veya abimle atari oynarken gelir ve oyun oynama konusundaki isteğini belli ederdi. karşılık alamadığı takdirde bu bin kurusu b planını devreye sokar ve ebeveynlerinden birini peşini takıp gelirdi genelde bu onun yelloz anası olurdu. hadi abileri müsade edinde biraz o da oynasın siz hep oynarsınız gibisinden birşeyler zırvalardı. velhasıl elimiz mahkum kabul ediyorduk tabii.

    yüzlerindeki o şeytani gülümseymeyi hala unutmam.. "zhheh oyununuzu tam en güzel yerinde gibtim onospu çocukları" der gibi bakışlar zihnimde hala bi köşede duruyordur.
    aşırı istekli ve heyecanlı bir şekilde oyun koluna kavuşmayı istiyordu tabii ki.ama öyle züte böyle yarak diyerek ona bozuk ya da fişi takılı olmayan kolu eline tutuşturup bak şimdi bin kurusu diyip kafasını okşama süsü verdiğim elimle canını yanacak şekilde sıkıştırıp bilgisayarın yönlendirdiği karakteri bu sensin diyerekten kandırıyordum muallakyi.
    tuşları da yalan yanlış gösteriyordum . gerizekalı da kendi yönlendiriyormuş gibi ağzı kulaklarına varıyorcasına oynardı. bazen de bu niye istediğim yere gitmiyor diyerek sitem ediyordu. bilgisayar a karşı başlarda biraz savsaklıyıp gol yemek için çabalıyordum ve binbir güçle yediğim gol sonrası kendi marifetiymiş gibi sevinmesi yerlere yatması benim sonradan yapacaklarım için hırslandırıyordu.. dıbına koduğum veledine art arda attığım 6-7 golle çılgına çevirip yerlerde katıla katıla ağlmasını izliyordum . kolu yere falan vurmaya çalışıyordu ahahaah. sonra annesi gelip terbiyesizlik yapma bak abiler müsade etti oynadın diyerek orda fırça kayıyordu üstüne tuz biber oluyordu. amcik ağızlı seni pişman falan değilim
    ···
   tümünü göster