1. 1.
    +1 -1
    "20 dakika sonra fuat uyandı.
    sanki eliyle hala orada mı diye yoklar gibi mine'nin göğüslerine dokundu.
    mine giysileriyle uzanıyordu. gömleğinin bir düğmesi daha açılmıştı ve yan yattığından göğüslerinden biri sütyenin dışına taşmıştı. ucu henüz uyarılmamış olduğu için kabarmamış, yumuşaktı.
    fuat iki parmağıyla o göğüs ucunu yokladı, sıktı biraz. sonra tüm avuç içiyle göğüslerine yüzeyden dokundu. artık uyarılmıştı göğüs ucu. ufacık başını hissediyordu.

    "hadi bana bir şov yap, beni kendime getir!" diye bir istekte bulundu fuat.
    hiç sesini çıkarmadan kalktı, çantasında bir şeyler aradı. ve sonra elindeki file jartiyer çoraplarını bacaklarına özenle giydi. ayakkabılarını ayağına geçirdi. fuat henüz yataktan doğrulmuş, yarı oturur yarı uzanır şekilde kendini izliyordu.

    üzerinde siyah mini eteği, önünün düğmeleri yarısına kadar açık gömleği, açık düğmelerinden görünen bir meme ucunu dışarı taşırmış fuşya bir sütyen ve siyah file jartiyer çorapları vardı. yumuşak hareketlerle kendine dokunarak ve salınarak gömleğinin düğmelerini açtı. birer birer omuzlarını düşürüp gömleği kol hizasına indirdi. bir yandan da kendine dokunuyor, çenesini omuzlarına sürtüyor, sütyen üzerinden yarı taşmış göğüslerini sıkıştırıyordu. zarif bir şekilde gömleğinin yere düşmesine izin verdi. "
    ···
   tümünü göster