1. 1.
    +4
    4 yılın sonuna geldik beyler mezun olacağız artık.4 yılın verdiği tecrübeyle okumaya veya yaşamaya gelecek olanlara biraz fikirlerimizi verelim de okul bi gibe yaramadı millete bi faydamız olsun

    Öncelikle tercih edecek elemanlar veya yaşamayı düşünenler burası fazla abartılıp şişirilen bi yer büyük hayallerle gelmeyin.
    1.Okuyacaksanız Anadolu'da okuyun Osmangazi bitik yok Osmangazi'de okuyacam diyecekseniz Bağlar'da oturun mallık edip Osmangazi tarafında eve çıkmayın.
    2.Emlakçı huur çocuklarına güvenmeyin mal gibi kitlemesinler size sahibinden ev aramaya bakın kolay olsun diye emlakçıya atlamayın gezin dolaşın arayın soruşturun.
    3.Oturacağınız yer olarak Bağlar, Eskibağlar favoriniz olsun hayat durmaz buralarda 2.planda Aytaç Cad.,Adalar, Cengiz Topel'de felan ev arayın
    4.Girdiğiniz bölümün hangi kampüste olduğuna iyi bakın Anadolu'yu kazanıp 2Eylül kampüsündeyse bölümünüz gelmeyin Kampüs hayatı diye bir hayatınız olmaz ortam Yunus Emre kampüsündedir.
    5.Durumunuz iyiyse sakın ev arkadaşı almayın, fakirim param yok napalım gibik diyorsanız en fazla 3 kişi kalın yoksa taku çıkar dönem başı ev değişir, ortalıkta bin gibi ev arkadaşı ararsınız.
    6.ilk sene biraz zorlu geçer öle ortam manyağı olup paranızı pulunuzu sokaklara atmayın barlarda yiyip içtiğiniz arkadaşlarınız 2. Sene genelde yanınızda olmazlar herkese güvenmeyin huur sebisi kaynıyor memleket.
    7.Yemek yiyecek mekanlar hallerin karşısında pilavcı reyiz vardır hem fiyatlar uygun hemde damak tadı iyidir. Kebap yiyecem derseniz barlarda adanalı bekir usta adana ve ciğerde memlekette tektir fiyatı biraz pahalıdır ama hakkını verir. Urfalı ciğerci var bide kebap olarak. balık ekmek yiyecekseniz barlar sokağında fish bilmem ne gibim diye bi yer açıldı oraya gidin. dürüm yiyecekseniz gibimsonik donas var bir de adalar da hot fun diye mekan var pegem akademinin karşısında orada iyidir.
    8.Eve sıfır bi gibim almayın dünyanın spotçusu var gezin dolaşın yıldız durağının arkasında üniversite caddesinde aytaçta illa bulursunuz birşeyler.9.Kahvaltı yapacaksanız eğer dışarda Leman'ın kahvaltısı iyidir.Hot Fun kahvaltısıda sağlamdır.
    10.Memlekette kimseye karışmadıktan sonra size kimse karışmaz adam olun akıllı olun rahat edin
    11.Dışardan misafiriniz geldiğinde odunpazarı, şelale park, sazova üçlüsü yapın adalar, doktorlar,barlar yapın yeter.bir günde biter
    12.Gece hayatı adamıyım derseniz eğer club olarak 222'nin yerini tutan pek mekan yok marque, hayal,buda felan sönük kalır. Kafepi'nin gece clubı ortamı sağlamdır.
    13.Barlar sokağında Dem Bar hariç heryere girin keko dolu amkdmn yeri.
    14.Canlı müzik pek sevmem takılan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla Public tube iyi derler, özgün dineleyecekseniz çaykovski iyi mekandır.
    15.Öle yarak kürek ben 3 büyük takımın fanatiğiyim formamı giyer maçımı izler şampiyonluğu kutlarım demeyin zütünüzü çizerler o gece
    16.Memlekette 3 büyüklerin store u bulunmaz açtırmazlar.
    17.Gece açık yer bulamazsanız hallerin karşısındaki shell 7/24 açıktır her bi tak var içkiyi kaldırdı oçlar.
    18.Cengi Topel de ki atomcuya girin
    19.Karıyı kızı waffle yemeye Esparkın en üst katına zütürün ya da pi waffle var.
    20.Suffle yiyecem diyen gibik kızları passage a zütürün kızılcıklı da

    Edit:Yeter bu kadar amk her bi gibi söyledik hadi züte mukayet olun
    ···
   tümünü göster