1. 1.
    +4
    evet gençler burada üniversiteye hazırlanan bir çok insan var. Bende üniversite bitirmiş bir büyüğünüz olarak beklentilerinizi suya düşürmek için geldim. bu başlık altında üniversite ile ve üniversite sonrası çalışmak ile ilgili aklınıza gelen soruları sorabilirsiniz.

    Üniversite öncesi lisede ne kadar çok çalışırsanız o kadar iyidir sizin için. sonuçta iyi bir üniversiteyi kazanmak kariyerinizi için önemli bir başlangıç ama dediğim gibi bu sadece bir başlangıç yolun devdıbını getirmeniz gerekiyor. Düzgün bir bölüm kazandığınızı farz sayıyorum. üniversiteyi güç bela bitirdiğinizde ya askerliğinizi yapacaksınız yada direk iş bulup eşşek gibi çalışacaksınız. Yeni mezunlar tecrübesiz olduğu için hem az maaş verilir hemde çok fazla çalıştırılır. sürekli işte daha çok öğrenirsen daha çok kazanırsın diyerek motive edilmeye çalışarak iş yükünün altında bırakılır.
    üniversite boyunca çok fazla boş zamanınız olur genelde fakat çalışırken bu zamanı bulmanız biraz zordur.
    üniversite zamanları ortamda gördüğünüz kızları üniversite bittikten sonra pek göremezsiniz. herkes kendi asosyalliği içinde kaybolup gider. ekmek parası kazanma derdiyle eğlenceye ayıracak fazla vakti olmaz.

    bir şeyler yazın devdıbına yine eklerim. sorusu olan varsa her türlü cevaplarım.
    ···
   tümünü göster