1. 76.
    +5 -1
    bu adama kızanlar sövenler varya onları birde adamın gözünden bakarak olayı değerlendirmelerini tavsiye ediyorum.
    şimdi şöyle bir söz vardır her suçlu kendine göre haklıdır bu adamın yaşadıklarını kimse bilemez.ben aynılarını yaşadığım elliot'ı için anlıyorum. aynı bende elliot gibiydim(hala öyleyim) dışardan yakışıklı, havalı gibi görünsemde içinde fırtınalar kopan asosyal(şizoid)biriyim. şimdi bu tip insanların genel özellikler toplumda veya bir olayda ağırlıklarını ortaya koyamamaktır. yeni bir ortama girdiniz 1-2 gün insanlar yalnız olduğunuz için havalı olduğunuzu falan sanır ama zaman geçtikçe gerçek yüzünüz ortaya çıkar ezilmeye başlarsınız. gerek sözle gerek fiziksel anlamda baskı alınca insanın tek dostu yalnızlık olur. lisenin ilk yılında şişko olduğum için taşak oğlanına dönmüştüm sırf ezik olduğum için hakkımda olmayan bir laf çıkardılar okul işkence gibi gelmeye başlamıştı. okul değiştirdim sırf bu yüzden.ben bu durumlardan kurtuldum sporla 24 kilo verdim birine tekme tokat daldım ama belliki elliot bunu yapamamış suçsuz insanları öldürmüş olsada o an farkında olmadığını düşünüyorum. yalnızlığın ne olduğunu yaşamayan bilmez.

    yalnız insan içi boş insandır. sabah kalktığında telefonuna bakmaz kimsenin onu arayıp sormayacağını bilir. doğum gününde kimsenin umrunda olmaz,ne kutlayan olur ne de soran. eğlenmeyi bilmez belki, kendini bilgisayara veya kitaplara gömer kendi dünyasını kendi yaratır bilir ki dünyasında yaşayan tek varlıktır.her yalnız insanın hayalindeki bir kişilik vardır. bazen o kişiliği hayal eder ve onun sayesinde dik durur.her zaman hayalimde olan bir kendim var benim ortamın dıbına koyan, aşırı özgüvenli, girişken,insanları ezen, cool ve zeki. böyle biri olamayacağımı biliyorum sadece hayal ediyorum, içimdeki umudun sırtına yüklüyorum bütün dertlerimi.

    kimisi yalnızlığı seven yalnız olunca mutlu olan insandır. onun için hiç sorun olmaz ama diğeri bir şeylerin peşinde koştuğu halde sürekli kaybeden insandır.en sonunda toplumdan insalardan nefret etmeye başlarsınız çünkü siz onlardan biri değilsinizdir. sizi asla aralarına kabul etmeyeceklerini bilirsiniz. yolun sonu gözükür sizin için.her fırsatta dışlarlar, alay ederler insanlar böyle adi yaratıklar işte. elliot onlardan kendince bu yaptıklarının intikdıbını almış belkide elliot ölünceye kadar dünyanın en mutlu insanıydı, belkide en kızgın insanıydı yinede tatmin olmamıştı ama şunu bilmeliyiz ki yalnızlığın insanı getirdiği en son nokta budur ya öldürmek,ya da kendini imha etmek.ya da elliot gibi ikisini birdan icra etmek.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Boş yapma lan gibik keşke senin gibileri öldüreymis
      ···
   tümünü göster