1. 1.
    +36 -3
    bunun kocası öldüğünden beri yaklaşık 3 senedir bizde kalıyor. ve 3 senedir hayatı bize zehir etti diyebilirim. bugün bilgisayarda family guy açmış izliyorum. ama nasıl komik amk ben de gülüyorum tabi. bu da yan odada namaz kılıyor. baktım "allahu ekber" diye bağırdı. ben tabi selektörü gördüm kıstım hemen bilgisayarın sesini.

    ama bu ne çabuk selam vermişse artık koşa koşa geldi yanıma kevaşe. " firavun firavun" diyor. içimden ne diyor bu amk diye geçirdim. yok efendim neymiş kıldığı namazdan bir şey anlamamış. bak dedim ihtiyar bilerek yapmadım. namaz kılmıyor olabilirim ama kılan insanlara saygım var dedim.

    bu kalktı bu sefer şortuma taktı amk. yok efendim evde böyle dolaşılmazmış günahmış falan. bu cahilin yeni jenerasyonla ilgili en ufak fikri yok amk. ulan dedim her hafta seni salonda leğende yıkıyoruz bir şey olmuyor şortum mu battı sana kadın dedim.

    bu sinirlendi amk. suratıma ard arda üç kere tükürdü. elindeki tesbihi indiana jones misali sallamaya başladı. haşince birbirimize baktık. ondan sonra kıvrak bir hareketle koridora kaçtım ben. ama bu kevaşe nasıl ustalaşmışsa tesbihle beni sağ ayak bileğimden yakaladı. savunmasız bedenimi adeta kırbaçladı amk. hüngür hüngür ağladım, o sırada içim geçmiş bayılmışım.
    ···
   tümünü göster