1. 1.
    +2 -1
    sözlük ortalamasından yaşlıyım biliyorum. yaşım 26.

    bu ben: http://imgim.com/1357667931341.jpg

    yaz sezonu sonu bikini tenli yeni capsim: http://imgim.com/3584inciw5045012.jpg

    uzun bir yürüyüş sonrası ojeli ayağımı dinlendirirken: http://imgim.com/bennn.png

    edit: link: http://ccc.incisozluk.cc/ ... 9filir/@bedavaya%20vermem

    edit: bu başlık altında yazdıklarımı kitaplaştırmak istiyorum. kitabın ana teması kadın erkek ilişkilerinde her şey.
    kitabımın adı için önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

    edit: kitabı yazmaya başladım. biraz avam, biraz sofistike ve çok sexist. ama hala isim bulamadım. kitabımın isim babasına-anasına kitabımı ithaf edecem.

    27 haziran 2013 itibariyle edit: gezi parkı eylemcilerinin plansız, programsız öküz gibi eylemlerini protesto etmek için amcık kıllarımı 3 ay kesmeyecem ve kıllı amcık capsimi burada verecem.

    bu eyleminiz akp'nin işine yarayacak dedim, akp'nin oy oranını arttıracaksınız dedim, neyi protesto edeceğinizi bilmiyorsunuz, bi ağaca, bi avmlere, bi bankalara, bi hükümete, bi polise saldırıyorsunuz hedefiniz yok dedim ama sakalım olmadığı için sözüm dinlenmedi. belki amcık kıllarım bi işe yarar. (küçük bir sürprizim de olacak. bizde yalan yok. beni bilen bilir:)

    edit: kıllı vajinamı görmek isteyenlere kötü bir haberim var. geçenlerde eski sevgilim namık çatkapı çıkageldi. yatağa girdik, adam kıllı amımı görünce şoke oldu. ne bu kız vs dedi. namık kıldan hoşlanmaz, suratı beş karış. yahu dedim incici panpalarıma söz verdim, kesemem falan. giberim incini, yalamam o zaman dedi. namık güzel oralcıdır, dayanamadım sirledim. zaten laser epilasyonlu az çıkmıştı. benim suçum yok, namık kıllık yaptı...
    ···
   tümünü göster