1. 1.
    +3 -1
    bu başlık 14 haziran istanbul zirvesine katılan arkadaşlara yazılmıştır. gerisi dağılabilir.

    (bkz: 14 haziran istanbul zirvesi)

    lan bi zirve düzenleyelim dedik ve yine burnumdan getirdiniz ya.yok efendim "abi nasıl buluşuruz", yok efendim "abi birbirimizi nasıl tanırız" diye sorular bitmedi.lan anlamıyorum ki 5 aylıkken mi fırladınız ananınızın amından ??? 2 dakika sabredemediniz.

    neyse gelelim konumuzaa.. normalde düzenlediğim zirvelerde telefon numarası dağıtırdım ama bu sefer tüm asosyal huur çocukları (yaklaşık 100 kişi) nick yazdırdığı için bu kadar adama telefon numarası veremem. farklı yöntem geldi geldi aklımıza. eheh çok zekiyiz yeaa ehhe..

    öncelikle zirve saati 8 ama ben ve 1-2 panpam oraya erken gidip güneşlenmeye başlarız. yani erken gelirim diye korkmayın. bizi bulmanız için ise yapmanız gereken çimlere saplanmış olan mukavva kağıdı aramak. üzerinde "böbrek zirvesi" yazıyor olacak. eğer çime saplayacak tahta, çıta vs bir şey bulamassak görünecek şekilde ağaçlardan birine asarız. Nasıl ama çok zekice di mi hehehe. şifremiz : böbrek zirvesi gençler.

    bacılarınız, sevgililerinizi ve o pörsümüş ama performansının zirvesindeki annelerinizi de getirebilirsiniz. amlı sayımız gerçekten çok yüksek. sevgilisini alıp gelecek birçok arkadaşımız olacak. yannızz amlı sayımız çok yüksek diye oradan hatun kaldırırım umuduyla gelip millete sarkmaya kalkmayın aksi takdirde dayağınızı yer ve ağız burun incin şekilde tıpış tıpış evinize dönersiniz. yaş ortalamamız yüksek, oraya gelin adabınızla için, haddinizi bilin ve gidin.

    bir diğer konu ise dağılma saati.."8'de başlıyoruz ama kaçta biter?" şeklinde sorular geliyor ; gelmesin. çünkü dağılma saati yok.ben dahil sabahlamaya gelecek arkadaşlar var. sabahlamaya geliyorsanız eğer tarzan gibi çıkmayın yoksa sabaha karşı üşürsünüz. tatlı zütlerinizin buz kesmesini istemem.o yüzden yanınıza bir şey alın.

    isteyen kendine sandalye getirebilir. şahsen ben getiriyorum kendime.şu portatif kamp sandalyerinden alıp gelin benim tavsiyem ; 20-25 liraya migros'da var. oradan da alabilir isteyen.yok onla uğraşamam ya da para vermem diyorsanız çimlere de yayılırız problem yok. zütünün keyfini düşünenler için söyledim.

    ulan bayağı uzun yazdım he.acaba hala okuyan gerizekalılar var mı aramızda ? bence vardır kesin 3-5 tane salak.lan olum bu kadar uzun yazı okunur mu dalağını gibtiğim ? zirve gününe kadar lütfen alkol, sigara , uyuşturucu madde kullanmayın ; böbrekleriniz bizim için önemli. ameliyat izi bırakmayız ; 15 yıldır profesyonel kadromuzla böbrek alıyoruzz ;)))

    hadi öptüm anams
    ···
   tümünü göster