1. 51.
    +2
    benim bi konum vardı, mezuniyet balosu ile ilgili, istersen bakarsın bi. orda kızın yaptığı kolpayı anlatıyordum. nitekim dün balo vardı. ben ise baloda o kız ile kavalyesini gördüm. kavalyesi tam anlamıyla bir top bana göre ama kız beni görünce çocuğun elini fln tuttu. ki bunu bana yapan kız 1 hafta önce seni seviyorum diyen kız, 3.5 yıldır aralıksız sevgilim olan kız, ilk benim olan, ilk benim ile uyuyan kız.

    ne mi oldu öyle görünce? boğazım düğümlendi, ellerim titremeye başladı, terledim bir hayli. gece 3 gibi eve geldim. sabaha kadar uyuyamadım can sıkıntısından, üzülmekten. bana koyan neydi biliyor musun kardeşim? 3.5 yılı öyle bir kıza harcamış olmamdı. o kız beni kıskandırmak için öyle yaptıysa iğrenç, gerçekten o bebeye karşı his besliyorsa daha da iğrenç çünkü huurluğun daniskası bu.

    e ben naptım kardeşim? rutin hayatıma devam ettim. arkadaşlarımla buluştum, sohbet ettim, sporuma gittim. o kevaşe hayatına devam ediyorsa biz neden kendimizi gibelim birader? 1 gün üzülürsün, 2 gün üzülürsün, hadi bilemedin 1 ay üzülürsün ama daha fazlası aptallığa girmeye başlıyor. düşünsene biri hayatını yaşıyor sen acizlikle ona bağlı olarak gözyaşı döküyorsun, bedenini daha da mahvediyorsun, ruhunu yok ediyorsun..

    yazık kardeşim, kendini düşün. illa biri çıkacaktır karşına. giy en güzel kıyafetini, ol traşını, sık parfümünü ve çık biraz dolaş. kendine gel. yap sporunu ögüvenin kendine gelsin, bul bir iş çalış ve dinç kal, kafanı meşgul edecek işleri yaparken paranı da kazan.

    bak kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 22 yaşında birisi olarak sana bunları söyleyebiliyorum. ne hata yapsan da giden gittiği ile kalıyor, geri dönen yok, olma ihtimali de çok zor. ama sen onu beklerken veya kaybettiğin için kendini harab ettiğin süreyi çok ararsın ilerde.

    unutma bu hayatta düşünmen gereken ilk kişi sensin. gerisi faso fiso, insan anası babası ölünce bile unutup gidiyor, ne acılara katlanıyor. gibmişim kızını da, manitasını da..

    kusura bakma biraz uzun oldu ama içimden geldi. hadi kal sağlıcakla
    ···
   tümünü göster