1. 26.
    +4
    ben detaya inmek için fazlaca tembelim. @14 ü dinle bu adam da biliyor işini.
    diyordum da @15te hala saçmalıyorsun dayanamadım amk.

    kızlar senin karakter göstermeni hak edecek insanlar değiller. hak edecek olanları da sen beğenmezsin zaten.
    doğaları gereği her zaman daha iyisini ararlar. sadakat yapılarına aykırı bişey. bu yüzden ileride senden daha iyisi ona yazıyorken, sende ısrarcı kalmayı başarabilen bir kız görürsen, doğasına aykırı davrandığı için git evlen 8 tane çocuk yap onunla.

    eğer sen kıza "sen benimle kalıcısın" profili çizersen, kız sıradaki butonuna basar.

    eğer sen kıza "sen benimle kalmak istiyorsan çabalamalısın" mesajı verirsen, kız sana doğru kulaç atar, sen bir adım geri atar elindeki çikolatayı uzaklaştırırsın. sağlıklı ilişkinin görüp görebileceğin maksimumu budur.

    çünkü yukarıda bahsettiğim tam sadakat gösterebilen kadınlar zaten hayatlarında bir yere gelmiş, omurgalarını oluşturabilmiş, kendi ayakları üzerinde durabilen insanlar ki binde birdir bu rakam. en iyi ihtimalle.

    sen beyinsiz olduğun için şimdi diyeceksin ki, ama tuğçe skypeta benle dertleşti, istediği hiç de bin değil aslında, aslında iyi kız.

    hayır canıms. kızlar doğaya "ben iyi bir insanım" mesajı veren bir sıvı salgılarlar.
    ileride bir gün olur da mucizevi bir şekilde bir sevgilin olursa, farazi konuşuyorum; sana diyecek ki "ayça var ya, sevgilisine arkadan vermiş, acıdan oturamayıp işe gidemeyince de grip oldum diye işten izin almış"

    bu sihirbazların senin dikkatini diğer yöne çeviren hareketidir. uçağın ısı güdümlü füzeyi patlatmak için arkasından attığı işaret fişeğidir.

    kızların hepsi birbirinden huurdur, ortamlarında da bu muhabbet döner. ama hepsi de çevrelerine iyi kız imajı verirler. "ben rahat insanım, ciddi ilişki düşünmüyorum, takılırız." diyen kız da delikanlı kızdır. o da binde bir çıkar karşına.

    ama sen tuğçe'leri, ayça'ları iyi kız sanıp sihirbazın attığı şapkasına bakarsan, arkandan geçirmedikleri top, kart, kalem kalmaz.

    daha da basit anlatamam heralde.
    ···
   tümünü göster