1. 26.
    +2 -1
    Tatlım kızlar bin erkek sevmez. Ben sevmem mesela. Daha dogrusu binin tanımları var yani benim için güçlü yakışıklı komik erkek ideal ekek oluyo.
    Kızlarda erkekler gibi zor olanı sever yani. bin diye tabir ettigin çocuk sünepenin tekidir benim gözümde ama başka bi kızı kendine köpek etmiştir o kıza göre bintir o.
    Yani işin özü kıza nasıl davranman gerektigini biliceksin. Yoksa biz ne "yavşak" binler gördük mesela.
    Ayriyeten bi yanılgı daha var bi kere azıcık yakışıklıysa ve ortamlarda salak diye bahsedilmiyosa sessiz, hiç bi kızla bi ilişki yaşamamış yada yaşadıgını belli etmemiş, gizli erkekler daha çok dikkat çeker. Yani her zaman oturmasını kalkmasını bilen kızda erkte el üstünde tutulur.

    Bazı kezbanlar var sürekli bir ortamda adı dönen erkeğe salya sümük aşık olur yada çocugun arabası vardırda oturup iki muhabbet edemezsin ikide bir gözü memene gider işte bu çocuklar bin degil düpedüz gerizekalı senin bahsettiklerin bunlar sanırım.

    Bence önemli olan yanında güvende hissetigin yani bi erkegin bi kıza güven verebilmesii. Bunu anlamayan kızıda gibtir et zaten sonra köppeek gibi geri döner.
    ···
   tümünü göster