1. 26.
    0
    bin erkek dediğin çok yönlü bir tanım panpa içinde birden fazla erkek tiplemesi barındırır ki ben bunları söyliyeyim sana ;

    yavşak binler : ortamlarda sürekli konuşan hemen hemen hiç susmayan espri yapıp herkesi güldürmeye çalışan popüler olduğunu belli etmeye çalışanlar..

    abaza binler : bunlar genelde karşısındaki kıza sadece vay amk ne giberim lan ben seni of beee diye bakan tiplemeler. bunlar kızla konuşurken sürekli oralarına buralarına iltifat ederler kızların.. bazıları kızla konuşurken kız başka tarafa bakınca göğüsüne kalçasına falan bakabilir.. bazı yüzsüzleri ise kızla konuşurken bile bakabilir.. genelde saçma salak giyinirler 5 liralık gözlük takarlar.

    efendi binler : bunlar genelde her ortamda karara uyan biraz pısırık kalan binlerdir. yardımsever insanlardır ayrıca ve bunları içinden gelerek yapanlardır.. nadir bulunan insanlardır..

    ağırbaşlı binler : bunlar cool tiplemesindekilerdir.. çok fazla konuşmayan , yeri geldiğinde 2 kelime bile konuşması sürekli konuşmasından etkili olan binlerdir. ortamlarda aranan tarzdan insanlardır. ayrıca en az bulunan tiplerdir. bu yetiştirilme tarzına bağlıdır sonradan böyle biri olunması imkansız denecek kadar zordur.

    en çok bulunma sıraları ;

    1-abazalar
    2-yavşaklar
    3-efendiler
    4-ağırbaşlılar

    en çok kızla çıkan grup sıralaması ;

    1-yavşaklar (ilişkileri uzun sürmediği için bir sürü kızla çıkarlar.)
    2-abazalar (ilişkileri saatler bile sürebilir.)
    3-ağırbaşlılar (ilişkileri uzun sürer.ama kız meraklısı olmadıklarından pek sevgilileri olmaz sayı olarak)
    4-efendiler ( ilişkileri seneler sürebilir ..)

    kızların en sevdiği grup sıralaması ;

    1-ağırbaşlılar
    2-efendiler
    3-yavşaklar
    4-abazalar
    ···
   tümünü göster