1. 51.
    +2
    @43 boş boşa bakirliğim gitti demek senin fikrin mi,yoksa sana öğretilen fikir mi?

    şöyle bir örnek vereyim sana, batı ülkelerinde yaşasaydın böyle bir şeyi bu kadar ciddiye alan bir toplumda büyümeyeceğin için bakirliği kutsal bir olgu yapmak yerine şu yaşlarda nasıl daha çok zevk alırım diye düşünme ihtimalin daha yüksek. tamam batıda da bakirliğe ve bakireliğe önem verenler var ama bizim ülkemiz kadar tutucu olduklarını sanmıyorum.
    zaten sex bizim ülkemizde abartıldığı kadar hiç bir ülkede abartılmıyordur bence. ergen beyinler geleceklerini nasıl şekillendirmek yerine şu kızı nasıl ayarlarım, şuna nasıl çakarım,vs.gibi hayvani duygularının esiri olmuşlar.e tabi böyle olunca da adamlar normal biçimde olgunlaşamıyorlar zannımca. gidin her yerde gibişin sokuşun demiyorum burda. bir şeyler hissediyorsanız bence yaşadıklarınız ayıp değil bence. zina kısmı ayrı bir durum sana göre ama eskiden de insanlar zinaya yönelmesinler diye erken yaşta evlenirlermiş,bu da bir gerçek. günümüzde ise özellikle yeni nesil, yani 80 ve 85 sonrası doğanların pek çoğu önce hayallerimi gerçekleştireyim, sonra evlenirim mantığında.hem cinsel manadan hemde ekonomik manada.
    zina günah olabilir, fikirlere saygım var ama ihtiyaç bir yerden sonra. yoksa eşşeğe, damacanaya,kediye, köpeğe halleniyor yurdum insanı.
    ···
   tümünü göster