1. 1.
    +6
    vücut geliştirmeye başlayacaklar için ön tanıtım

    çapkın hoca...
    (salona gelen çekici kadınlara asılır, onlarla bizzat kendisi ilgilenir. salondaki diğer üyelerle ilgilenmesi için kendisinden biraz daha az iri ve bilgili yardımcı hocayı görevlendirir.. salonda en çok kadını bunlar kaldırır doğal olarak. hiç yoksa bile gibko bir yarışmada 1.-2.liği vardır ve onunla caka satar)

    kilo vermeye gelmiş olanlar...
    (bu kategori genelde 30 yaş üstü kadınlar ve erkeklerle, zütü yağ bağlamış zengin liseli binleri tarafından oluşur. nisan-mayıs aylarında piyasaya çıkarlar ve çok büyük kısmı midesine hakim olamayacağı için sonuç alamaz ve salonu 1 ayda terk ederler. sadece %10'u azimlidir ve onlar da vücudu toplayınca eylülden sonra yok olurlar)

    sosyalleşmeye/partner bulmaya gelen tipler...
    (amacınız spordan verim almaksa bu tiplerden uzak durun. genelde 20-35 yaş arası erkeklerin oluşturduğu bu grup mütemadiyen karşısında bulduğu her kişiyle muhabbet kurabilme potansiyeline sahiptir. sizi hiç dinlemez, sürekli bir şeyler anlatır.set aralarında muhabbet etmez, muhabbet aralarında setleri tamamlarlar. sizi de lafa tutup çalışmanızı engelleyebilirler, yüz vermeyin. salona girip çıkmaları 4 saati bulur)

    eski profesyoneller / elit sporcular...
    (spor salonunun demirbaşlarıdır bunlar..yaz-kış düzenli gelirler. genellikle eski profesyonel basketbolcu, futbolcu, dövüşçü vs. yada profesyonelliğin kıyısından dönmüş sporcu ruhlu kişilerdir. kaslı-fit manken vücuduna sahiptirler. tamamen işlerine konsatre olurlar. muhabbeti de yerinde ve zamanında ederler, çalışmaları aksamaz. salondaki diğer gerçek sporcularla iyi anlaşırlar.. bunlarla iyi geçinin, spor ve beslenmeyle ilgili çok şey öğrenirsiniz. saondaki en bilgili ve disiplinli kişilerdir fakat asla büyüklük taslamazlar, mütevazidirler ve size çok samimi bir şekilde yardımcı olacaklardır)

    hulk olmak için gelenler..
    (kafayı büyümekle bozmuşlardır. muhtemelen aşırı dozda protein tozu ve kardonhidrat takviyesi kullanırlar.fit değillerdir, genelde göbekli ve çok aşırı kaslı olurlar. spor salonunun en iri adamları, kolları vücuttan 30 cm. yanlarda gezerler.bu binlere bir şey sormayın, bırakın sporlarını yapsınlar. kafanıza takılan şeyleri hocanıza yada eski prof abilere sorun..set aralıklarında sürekli aynaya bakarlar. ortam müsait olursa tişortlerini çıkarıp aynada çeştli figürler sergilerler)

    kilo almaya gelenler...
    (çoğunluğu 15-23 yaş arası gençlerden oluşur.50-60 kiloyla salona başlarlar. çok azı biraz gelişip salondaki hulk olmak için gelenler yada elit sporcular kısmına geçiş yapar. sürekli salondaki demirbaşlara bakıp onlar gibi olacağını hayal eder, ama olamaz)

    ciksi afet...
    (şunlar az kırmadı motivazyonumu.. genelde 20'li yaşlarda prof sporcu yada danscılardan oluşur. insanın bir üst modelidir bunlar. tahrik edici taytları, fit vücutları ve baş döndürücü güzellikleriyle sık sık salondaki erkeklerin muhabbet kurma çabalarına maruz kalırlar ve bitmek bilmeyen bakışlarıyla mücadele ederler)

    ne amaçlar orda olduğu belirsiz kişi...
    (hafif ayva göbekli erkeklerdir bunlar. salonda ne yaptığı bilinmeden öyle ortalıkta dolaşırlar. bunları nadiren çalışırken görürsünüz. genelde ne yapacaklarını bilmediklerinde midir bilmiyorum, etrafa bakarlar. hiç arkadaşı yoktur ve kimseyle konuşmaz. konuşma çabaları da kısa sürer, sıkıcıdırlar. salona birisi silah zoruyla getirmiş havaları vardır. bunların 3. maddedekilerle aynı amaç için gelip, muhabbet kuramayı pek beceremeyen tipler olduğunu düşünüyorum)
    ···
   tümünü göster