1. 1.
    +14 -4
    illa ki cinsel özgürlüğümü yaşayacağım diye, çarpık bir ilişki tarzının üzerinden özgürlük çığlığı yükseltmenin amacı yersiz olduğu kadar abes de geliyor bana. şöyle ki;

    bu ülkede 30 lu yaşlarına gelmiş eli kız eline değmemiş milyonlarca hetorociksüel "abazan" insan var kardeşim. bu insanlar sessiz sedasız köşelerine çekilip kaderine teslim olmuş bi halde hiçbir kitlesel ve kişisel isyana mahal vermeden kendi hayatlarını yaşıyorlar. bu sağlıklı insanlar edeplice kimseye zarar vermeden otociksüel bir yaşam tarzına razı gelip boyun büküyor ise sana ne oluyor da sağlıklı olmayan çarpık cinsel istemlerin içinde mücadele verme haysiyetsizliğine düşüyorsun.

    muallakysen de illa zütünü gibtircen, erkek sevgilinle ele gezeceksin diye bir kaide yok. bak binlerce "abazan" a am yüzü gördükleri yok ama sessizce bi kenarda 31 lerini çekip tatmin oluyolar kendilerince. sen de çekil köşene sessizce zütüne dildo mu sokarsın, patlıcan mı sokarsın ne sokuyorsan sok böyle abuk sabuk çarpık istemler için kimsenin kafasını gibme kardeşim.
    ···
   tümünü göster