1. 1.
    +1
    panpa bi iki tavsiye vereceğim eğer dinlersen,
    öncelikle sadece kick it hard a yönelik konuşacağım diğerleri çok amatörce olmuş çünkü yani basitlik hissedilebiliyor bazılarının melodisi gayet iyi ama.
    heh ne diyordum, kick it hard. şimdi ilk başta o herkesin yaptığı gibik lead sesli, tripletli "big room drop"lar çok şükür bitmeye başladı yavaştan,(senin için konuşmuyorum sadece yanlış anlama ama güzelim progressive house genresinin dıbına koydu o furya) eğer bir labela sokmak istiyorsan parçalarını daha melodik bir şeyler tavsiye ederim. Mesela parçanın başındaki melodi gayet güzel arp'ımsı bir crispy bassline ile çok güzel şekilde devam edebilirsin bence. Sonra birazcık layer yapmayı öğren, üstünde çalış youtube tutoriallara bak iki üç enstürmanı üstüste mixlemeyi becer böylece daha iyi daha tok daha profesyonel bir "ses" yakalamış olursun. Hem o arada mixdown yapmayıda öğrenirsin temelinden de olsa.
    Stüdyo ekipmanın var mı bilmiyorum ama yoksa en azından bir yamaha hs50 falan al, doğru bazıları hiç monitör kullanmadan süper masterlar mixdownlar yapıyor, ancak paran varsa gidip almanı kesinlikle öneririm farkı köpekler gibi göreceksin.
    Sonra proje dosyan biraz dolu gözüksün aralara ufak ufak sweepler fxler eklemeyi unutma çok küçük de olsa geçişleri kolaylaştırır dinleyeni de gaza getirir efekt konusunda elini korkak alıştırma derim.
    Neyse diyeceğim o ki gayet güzel bir uğraş prodüksiyon işi uğraşırsan güzel yerlere gelebilirsin türkiyede bile olsan artık edm bilinci yavaş yavaş yerine oturuyor(bak arem revealedden parça çıkartacak sanırım emrah iş umfde çalacak, faruk sabancı arman aydın emre arısev falan hep güzel işler yapıyorlar)
    zamanında bazı sayılı şovlara çıkmış bir kardeşinden nacizane tavsiyeler okudun dostum soracağın soru olursa sorabilirsin elimden geldiğince yardım ederim *
    ···
   tümünü göster