1. 1.
    +22 -1
    bu bin kurusunun adı baturalp. annemin gün arkadaşı var hatice teyze hah onun bini işte. bu 3. sınıfa gidiyor. anası olacak kahpe haftada üç gün yanıma gönderiyor baturalp i ders çalıştırayım diye. hatice abla ben 3. sınıfı bitireli 13 sene geçti unutmuşumdur, müfredat falan değişmiştir dedim ama dinletemedim.

    günahını almayayım ama bence bu kevaşe eve erkek alıyor o yüzden oğlunu bize gönderiyor. neyse amk bu baturalp bize gelmeye başladı. neredeyse 80 kilo amk nasıl şişko göreceksiniz. geliyor eve sanki babasının çiftliği hemen yayılıyor laptopun karşısına. bu bin yüzünden inciye giremiyorum siz düşünün durum ne kadar vahim.

    gözüm de kesmiyor bir şey demeye allah muhafaza boynumu falan kırar. buna matematik anlatıyorum beğenmiyor amk. yok bizim öğretmen böyle anlatmıyor falan diyor. dedim senin öğretmenine tebeşir girsin bin. laptobu istedi verdim bir tek mario oynuyor o.ç.

    annem geldi o sırada bu bini göreceksiniz nasıl şirinlik yapıyor kadına. annem tiramisu yapmış sütle beraber getirdi. ben biraz sevindim çünkü tiramisuya bayılırım. hem tiramisu için midemde yer açılsın hem de bu baturalp bininden nasıl kurtulurum diye fikir üretmek için lavaboya sıçmaya gittim.

    çıktım tuvaletten gittim mutfağa annemden peçete istedim boynuma asmak için. çünkü tiramisu yerken üzerime dökülmesini istemedim. odama gittim baktım bu baturalp bini kendi tiramisusunu bitirmiş benimkini yemeye başlamış. beynime kan sıçradı yeminle. senin ananı giberimmmmmmm diye bir bağırdım bu bin cin gibi oldu amk. kafasına topuğumla geçirdim tiramisu boğazında kalacaktı binin. baktım bu ölecek ağlamaya başladım panik yaptım. kaldıramıyorum da ayı gibi.

    annem geldi odaya parmağını bu binin ağzına soktu falan bir şeyler çıkardı. içimden ne iğrenç kadınsın dedim amk. bana dünyaları versen baturalpin ağzına elimi sokmam. sevmek için bile dokunmam bine. annem ne oldu diye sordu ben de hararetli bir şekilde olayı anlattım. annemi etkileyebilmek ve olayı gözünde daha iyi canlandırması için olayı takrar canlandırdım. canlandırma esnasında bu baturalp yine sakata gelcekti amk.

    annem allah belanı versin deyip suratıma tükürdü amk. hiçbir suçum yokken bunu yapması çok zoruma gitti. baturalpe huur çocuğu dedim ve koşarak yatak odasına gittim. 2 saat falan hüngür hüngür ağladım.
    ···
   tümünü göster