1. 26.
    +1 -1
    gidip görmüşken saygıdeğer angibplopedimize azıcık katkıda bulunayım belki ilerleyen dönemde birkaç değerli panpamız balayına veya vurdurmaya gider.

    kodumunun yerine direk uçuş yok en iyi ihtimal bir, büyük ihtimal aktarma ile gideceksiniz. amacınıza bağlı olarak balayına gitmediğinizi düşünüyorum, öyle bir beklentinizde varsa çekinmeden mesaj atın amk az çok adanın uzmanı oldum.

    o kadar yolu binbir güzellikteki okyanusa girmek için gitmediğinizi varsayarak gece kulüpleri ve hatunlarla ilgili birkaç küçük nasihatta bulunayım. olayın büyük bir bölümü jalan legian road üzerinde gerçekleşiyor. 40-50 tane civarında yanyana restoran-pub-gecekulübü kıvamında takılanacak yer bulunuyor, taylanda gitmiş tecrübeli panpalar yolu bangla roadun trafiğe açık versiyonu olarak düşünebilirler.

    yemek kafanıza göre takılın alternatif çok yine de özel birşey istiyorsanız sorabilirsiniz, surfer, bounty, paddys saat 10-12 aralığında takılmak için güzel barlar. muhabbet sohbet, happy hourda iki bira 4 dolar civarında - kokteyler 8 dolar. engine room müzik tarzı olarak kafa gibse dahi elektronik olarak güzel fakat yerli hatun popülasyonu yerlerde ama diyorsanız ki ben hollandalı, avustrayalı düşürürüm size böyle alalım.

    insanların favori mekanı genelde skygarden, 12den önce turistlere giriş ücretsiz mal iseniz sizi kapıdaki gibip 100.000 rupiahınızı alabilirler. içerisi 4 katlı ilk kat ve r&b katı traş, diğer katlar daha verimli. içeride potansiyelli bolca hatun var, biraz insanlıktan nasibinizi alıp maymundan bozma yaratıklar değilseniz ilk yarıdan gollü skorlar elde etmeniz mümkün. ben bu işi beceremem parası neyse yaparım diyorsanız 40-50 dolara geceyi kapatamıyorsanız hakikaten çok çirkinsiz amk ilk uçakla geri dönün.

    ben düzenli ilişki adamıyım, birkaç gece eğlenirim sonra bir tane düzenli takılacağım hatun bulup dalgama bakarım diyorsanız yolunuz basit. akşamları seminyaka gitmeniz. kapçık ağızlı taksiciler taksimetre açmaz ise legiandan 5 dolara gitmek için pazarlık edin. akşam yemekleri için ultimo-rumours kral mekanlar. gece eğlencesine biraz daha elit mekana gideyim, hatunla biraz daha güzel bir ilişki içinde bulunalım diyorsanız ku de ta güzel elit mekan. ama fena geçiriyorlar şimdiden belirteyim. fena derken oranın standartlarında fena, buranın ortaköydeki mekanları seviyesinde. la plancha beach club versiyonu ile başarılı. benim favorim potato beaach fakat mekan biraz erken kapanıyor ve dans etmeyi falan beklemeyin daha relax bir yer ama ortam olarak şahane.

    bu kadar kısa bir destan şimdilik yeterli, sorusu olanlar ne yapacağını biliyor amk.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster