1. 1.
    +18 -4
    Basurum beyler basurlar bilir sıçarken züt den kan gelmesi normal bi durum sıçarken. Ama bu farklıydı lan.

    Kabızlık da işin içindeydi bu sefer amk simdi beyler girdim tuvalete rahat Sıçmak için huyumdur komplr soyunur Boxeri bile çıkarırım çırılçıplak olurum yani.

    Neyse soyundum yine kitledim kapıyı girdim içeri ilk pompaladigimda kabız oldumu fark ettim ve aha yarra yedik dedim beyler neyse bi 50 sn felan sıçmaya çalıştıktan sonra dayanamadim artik son ve güçlü bi ıkınmayla hiphizli çıkardım kapkalın , büyük , gayet sert bi tak amk.

    Ulan öyle sert ve hızlı çıktı ki zütüm yırtıldı resmen aq deldi zütümu yeminle halen sızlıyor yatamıyorum amk neyse onun çıkışının ardından zütüm de acayip bi yanma hissi ve ardindan baktım hızlı ve damla damla kan dökülmeye başladı amk kan ile tak karıştı aq beyler harbiden korktum ama la bu sefer fena kanadı amk. 1-2 küçük parça daha sıçtım kanla beraber ama resmen kırmızı taktu amk kana bürünmüştü aq

    Neyse içimi boşalttım kanlarla beraber son bi iki damla daha döküldü ve aldım tuvalet kağıdını nihayet ulan beyler sildim bi el zütü korka korka baktım ki ne goreyim ulan sanki kırmızı boyaya batirmislar amk kıpkırmızıydı lan yeminle bi top kağıt bitirdim zütü sile sile aq 2 ci ve 3 cu siliş de kıpkırmızıydı sonra azaldı amk

    Neyse beyler en sonunda dışardaki tak ve kanları temizledim, hafif zütün içini de temizledim de hemen 1-2 cm daha içeri soktugumda kanlar tuvalet kağıdına yansıyordu beyler dahada karışmadım yeminle bi top kağıt bitti amk kolum yoruldu adeta kas yaptı zütümü sile sile aq terledim gebericektim az daha tuvalette amk daha bıktım artık ve zütün içine karışmadım çıktım amk ama halen içerde kanama devam ediyo beyler patlattım damarları sanırım o ıkınmayla ve o büyük tak çıkarken zütü yırttık beyler.

    Şuan içerde kanama devam ediyo beyler yarra yedim iç kanamadan ölecem sanırım amk valla bu yaştan sonra acile felanda gidemem zütüm kanıyor diye yarra yedim beyler eğer fenalasirsam çatıdan balıklama yere atlar öyle ölürüm millet intihar etti sansın lan züt den kanamadan geberdi dedirtmem amk

    Neyse beyler demin yaşadıklarımı size anlatmaya çalıştım bi nebze...

    Umarım buna da troll demezsiniz çünki bunları yaşamayan yazamaz aq evlatları! Tuvalette tak ve kanlar ve terler içinde gebericektim amk haberiniz var mı lan ? !!!

    Edit: beyler o taku çıkarırken doğum yaptım sanki amk kadın ların halini şimdi anladım lan valla çok zor beyler. Saygı duyun.. küçük bir tak doğurdum lan ben !!
    ···
   tümünü göster