1. 1.
    +55 -6
    dün annemin misafirleri geldi bize. suzan teyze var bir tane 50 yaşında küçük kızını getirmiş. hiç sevmem küçük bini ismi gülizar. ulan 5 yaşındaki bebenin adı gülizar mı olur amk.

    neyse bunlar geldi salona oturudu annem odana git gibisinden bana kaş göz işareti yaptı. ben de onu kızdırmamak için hemen odama koştum. yarım saat sonra annem odama geldi. bir tabağa kısır, poğaça, kek, dolma, börek koymuş bir de çay getirmiş.

    misafirler gidene kadar dışarı çıkma dedi. neyse bilgisayarla oynamaya başladım buz devrini açtım seyrederim diye. bir an çok fena bir sıçma isteği geldi. gittim tuvalete. amk tuvaleti de salonun tam karşısında.

    ev bizim evimiz olduğundan çekinmedim girdim tuvalete sıçtım sıçtım ve sıçtım. işimi bitirdikten sonra dedim bir 5 dakika bunların yanına oturayım ayıp olmasın. daha oturalı 3 dakika olmadı bu gülizar annesini çekiştirmeye başladı. "tisim var tisimi yapicam" diye. ulan dedim içimden bin daha yeni sıçtım oraya biraz tut çişini.

    suzan teyze aldı bu bini tuvalete doğru gidiyor. dedim kesin kokuyu alacak. bilirim takumu az çok, 3 dakikada hayatta geçmez kokusu. ben ecel terleri döküyorum amk rezil olacam diye. bu gülizarın çirkef sesini duyudm "çok pis kokuyo yapmiçam" dedi. dedim senin ağzının astarına sıçayım bin.

    o sırada da oda sepsessizdi herkes duydu bunun sesini. ulan suç anasında 45 yaşında çocuk doğurursan aha böyle olur. ben kıpkırmızı oldum amk kimse bana bakmıyor ama herkes biliyor o kokunun sebebini. annem bana ters ters baktı sonra oda parfümünü alıp tuvalete sıktı. pencereleri falan açtı. amk o an konumuz benim takumun kokusu olmuştu. ben halının üzerindeki desenlerin manasını çözmeye çalışıyordum.

    annem bu gülizar binini banyoya zütürdü orda işettiler. sonra odaya geldi bana ters ters baktı herkesin içinde. "22 yaşına geldin daha takunu yıkayamıyorsun allah belanı versin" dedi.

    ben ağlamaya başlayınca nejla teyze annemi alıp mutfağa zütürdü. gözyaşlarımı kims görmesin diye odama gitmek için kaltım. koridorda gülizar binini gördüm, aldım saçını çektim baktım bu ağlamaya başladı hemen. sus ananı giberim dedim o sırada suzan teyze arkamdaymış duydu küfürü. annem koşa koşa geldi mutfaktan. bu gülizar bini "saçımı çekti ühühhühü " dedi. suzan huursu da küfür ettiğimi söyledi. annem suratıma 3 kere tazikli tazikli tükürdü amk. odama gittim kapımı kilitledim, akşama kadar ağladım.
    ···
   tümünü göster