1. 51.
    +1
    felsefi olmaya hiç gerek yok pgiboloji falan okumaya da gerek yok çıkın bi dışarı bakın amk herkesin derdi amsızlık hadi kadınları dışlamayım sex ekgibliği diyelim.

    şimdi bir kadın 26 da evleniyor desek ortalama lan 26 yıl gibişmemiş bu karı en az 8 yıllık orgazm ekgibliği var amk bedenin en keyif aldığı şeyi yapmamış. sonra evleniyor bi çüksüzle adamın gibi 10 santim karı nasıl mutlu olsun. ya kendini başkasına gibtirecek ya da ölene kadar orgazm denilen şeyi tadamayacak. kendini gibtirenleri huur diye anlatıyorlar duyuyoruz kendini gibtirmeyenler de asabi ona buna sataşan karılara dönüşüyor.

    gelelim erkeklere daha 16'da bulduğu deliğe kerkiniyoruz amk ya şanslısındır veren karı bulursun ki 16 yaşında veren karı bulman zor ya harbi sağlam adamsın 20likleri gibeceksin ya da karıya gideceksin. gidiyorsun karıya amk bayılmışsın o kadar para boşal diye gözüne bakıyor. ayrıca beyler şöyle de bir durum var karıya gidince sex yetmiyor amk sen sokakta gördüğün beğendiğin karıyı gibmek istiyorsun. sonra evleniyorsun delikanlısın ya huur çocuğu gibilmemiş karı istiyorsun ee karı hiç gibilmemiş bir tak bilmiyor fantazi yapacan belki duvardan duvara gibecen yok diyor zütten gibmek istiyorsun vermiyor onla tatmin olmuyorsun ya gidip amı folloş olmuş aytenleri fulyaları gibeceksin ya da 40 yaşında sırtında çantayla yaşına başına bakmadan giyinmiş bir huur çocuğu olarak cihangirden karı düşürmeye çalışacaksın.

    her gece uyumadan önce düşünüyorum bu memleketin haline ve hep amsızlığa bağlıyorum. kadınlar için yaraksızlığa diyebiliriz.
    ···
   tümünü göster