1. 26.
    +2
    O gece çok uzun geçti başımıza garip şeyler geldi arabanın müzik çaları, silecekleri kendi kendine çalışıp durmaya başladı Mehmet arabayı kenara çekti anlamadığım dua diye tahmin ettiğim bir takım şeyler söylenmeye başladı. Arkadan Ahmet niye durduk napıyosun kankii hemen gidelim buradan nolur başımıza bi iş gelmeden. Mehmet bi süre daha devam ettikden sonra dua okudum dedi ve devam etti arabayı sürmeye M şehrine varana kadar zaman geçmek bilmedi ama Mehmet dua okudum dedikten sonra arabada daha garip birşeyler olmadı M ye vardığımızda ilk gittiğimiz otele gittik tekrar o gece kimsenin gözüne uyku girmedi sabahı etmiştik durumu düşünmeye başladık şimdi olacak diye Mehmet bi kaç kişiyle telefon görüşmesi yapacağını söyledi dışarı çıktı.
    Ahmet’le biz niye geldik amk biz buraya ne tak yedik biz şimdi bunlar gerçekten bizim peşimizi bırakmazsa ne olacak napacaz biz diye tartışıyoduk. 1 saat falan geçti böyle Mehmet geldi bu işlerde usta olan bilgili 4 kişiyle görüştüğünü ve hepsinin aynı şeyi söylediğini söyledi
    -“Ne??” diye sorduk
    -“Geri dönüp başladığımız işi bitirmemiz yoksa peşimizi bırakmayacaklarını söyledi.”
    Ahmet telaşlandı;
    -“Nasıl ya bi daha ben oraya dönem abi sen yaptın sen git bitir bu işi ben gelmiyorum ”dedi.
    Bende Ahmet haklı bende dönmem oraya birdaha dedim.
    Mehmet;
    -“Olmaz biz bu işi yaparken üçümüzde oradaydık bitirmek içinde yine üçümüz gitmemiz lazım yoksa olmaz işleri zorlaştırmayın ne kadar erken yaparsak o kadar iyi olur beklersek daha kötü olacak“ dedi.
    Ahmet geri dönme fikrine hiç yanaşmadı.
    Bende;
    -“Ahmet gelmiyorsa benim gelmemin bi anlamı olmaz yine 1 kişi ekgib olacak” dedim.
    Mehmet’de;
    -“iyi siz bilirsiniz ama eninde sonunda oraya tekrar gitmek zorunda kalacaz bundan kurtulmanın başka yolu yok “dedi.
    ···
   tümünü göster