1. 1.
    +5 -12
    önceki nickimi vermeyeceğim fakat sözlükte ezana karşı tepkisini koyan ilk yazarlardanım. ezan gerçekten rahatsız edici bir ses. rahatsız edici sesler günlük hayatımızda bir çok sesin zevkini kaçırıyor. keyif de kaçırıyor.
    size ezan vaktini hatırlatabilecek 1000 küsür şey var. çok beğeniyorsan onlar ile dinle. camiye giden 15 tane dede için kimsenin keyfini kaçırmaya gerek yok. müzik dinlersin araya ezan girer, oyun oynarsın araya ezan girer, sessizlik olur evde yaslanırsın koltuğa tam ohh çekerken ezan araya girer.

    gibtir git başka ülkeye diyecekler
    ben de sizin kadar ülkemi seviyorum. hatta sizden daha çok seviyorum. başka ülkeye git diyen beyinsizler ülkeyi islam uğruna araplara verebilecek kişiler benim gözlemimde. ilk tartıştığım siz değilsiniz rahat olun. gitmemizi istiyorsan yol ve barınma paramızı da karşılamalısın bence.

    şehitler ezan için kan döktü diyenler
    emin olun ki ezan için ölmediler. düşman ülkenin 4 bir yanını sarmış insanları müslüman diye öldürecekler veya işkence edecekler. yapmazlarsa bile çoluk, çocuk sokaklarda daha rahat gezsin diye savaşa gittiler. kimisi de savaştan kaçmak erkekliğe sığmaz deyip gitti.

    tribe girmeye gerek yok. size namaz vaktini hatırlatacak onca şey varken başkalarını rahatsız etmek hoşgörü dinine yakışmıyor.

    edit not: eksileyen totoşlar niye eksilediklerini yazsın.
    ···
   tümünü göster