1. 1.
    +5
    gelin lan buraya vicdan yoksunu bencil yavşaklar sizi. zaten lisede başlarsınız "şehir dışında bir okul yazcam ben yeaaaa" demeye. ve istediğiniz şeye kavuşursunuz züt verme pahasına. uçarsınız baba ocağından, uçarsınız dedim çünkü hayallerinizi, gideceğiniz yerde gece kuşu olmakla süslersiniz.

    hiç utanma yok ki sizde. zavallı babanız ananız köyde hava atıyor ahaliye benim kızım üniversite okuyor, benim oğlum mühendiz olacak diye. heyhattt. gittiğin yerde o kokuşmuş zütüne yaraşır kudretli bir yannan arama girişimlerinde bulunuyorsun oysaki. erkekler ise gururnu yerler altına alarak am peşinde, alkol sevdasında uçup gidiyor sarhoş bir ağustos böceği misali.

    baban seni namazlığınla gönderdi o şehre kızım lakin sen arkana bir yannan alıp secdeye durmayı kendin adına daha heyecan verici görüyor ve bunu asla ve kata beis görmüyorsun.

    utanmadan birde o zor durumdaki fukara ana babandan para dileniyor, haftasonu kapatacağınız kezbanı memnun etmek adına aileni zora sokuyorsun. baba o bulur buluşturur gönderir o parayı sana, ve bunu yaparken içi rahattır güvenir evladına. bavuluna çocuğunun takkesini, kur-an ı kerimini kendi elleriyle yerleştirmiştir çünkü.

    midemi kaldırıyorsunuz bin kuruları acıyın biraz o gariban ana babalarınıza.
    ···
   tümünü göster