1. 1.
    +9 -8
    Ulan bi escort karı vardı abonesi olmuştum amk öyle numarasi herkes de yok pekekenti ayarliyor 4-5 özel düzenli abone bu karı da onlara veriyor karı rus bu arada amk saf biraz.

    Bi postaya 110 120 tl birakiyoduk amk ben bu pekekenti olacak gavata indirim yap haftada bir bile gelebilirim dedim. Ne kadar dedi 50 tl dedim. Oha gibtirgit felan dedi. Adam emanetli amk bu arada arkası da saglamdir hani büyük gazinocularin has adamlarindan dir. Neyse ya abi lütfen 50 tl yap felan israr ettim biraz cidden cok istiyodum amk ulan gavat bunun olmasi icin herseyi yapacağımı anladimi gözlerim den bilmiyorum da; bana bi şartla dedi ne dedim , zütünu ayda 2-3 kez bana gibtirirsen dedi anlayacaginiz adam muallak çıktı amk ulan kabul ettim inanamıyorum kendime bi am uğruna amk bunlar 2 ay önce oldu ve fiyat cidden 50 tl oldu amk maaşimin büyük kismini ucuz olduğu için bu kariya veriyorum amk düzenli gibiyorum haftada bir iki kez amk ve son 2 ayda da adama 7 kez vurdurdum amk krem felan sürüyoruz benim züte gibiyo bin am için zütümü gibtiriyorum amk inanilmaz bişi cidden 3 gün icinde gel dedi çağırdı adam beni gene tamam dedim bende gidicem yine vericem adama amk gibiyim böyle işi.

    edit: ne ciddi misin diye sorup duruyorsunuz ciddiyim işte amk şaka yapar gibi halim mi var inanmayan gibtirsin gitsin amk ayrintiya girersem adamin penisi fazla büyük değil amk ordan yirtiyorum hatta zevk almaya bile çalışıyorum biciksüellige meyilim vardi zaten o yüzden zorlanmadim amk.
    ···
   tümünü göster