1. 1.
    -2
    yer mekan önemli değil ister cami avlusundaki tuvalet arkasında ister arabada ister evde..

    beyler önemli noktalardan birisi müziktir..

    1.kızı yabanlaştırmayın çok kasıntı olmayın ki sizin yanınızda kendini rahat hissetsin

    şöyle örnek vereyim..üni hazırlık döneminde aynı sınıfta olduğumi(5 yıl oldu) efsane kezban kızın biriyle çok rahat amlı zütlü muhabbet edebiliyorum..kızın dediği tek şey 31kva senin yanında çok rahat olabiliyorum bazen bu benmiyim bilmiyorum bile..

    2.asla ben şöyle gibtim böyle gibtim yapmayacaksınız olayları sanki bi arkadaşın yaşıyomuş ama 2. şahış kullanmadan anlatıcaksın..

    kız dicek ki ya öyle kızlar var ki şöyle şöyle yapıyolar.. eve geliyolar saçma saçma hareket yapıyolar çok şey istiyolar yaa
    gibi çaktınız mı olayı..geçen kezban bize geldi işte soyundu vuruştuk demeyeceksiniz..

    3.müzik dediğim gibi çok önemlidir..kızın gevşemesi için..bi kızı rahatlatabilecek en sağlam müzik türü chill out'tur..hele birde geceyse o gece ya gibişle en kötüsü bi öpüşme elleşmeyle biter.

    mesela: http://www.youtube.com/watch?v=yYtNlKv-szM

    arabadasınız ve hafif tonda bi şarkı açtınız..kızlar çok aptaldır 2 güzel söze verir yalan değil..yavaşca rahatlıyosunuz koltuğunu geri çekiyosunuz etrafa bakın kıza odaklanmayın dışarıyı izleyin siz dışarıyı izlerken muhabbet edin ki kız biraz daha rahatlasın..dışarıyı seyredin derken yıldızlara bakın mesela fırdöndü gibi karıları kesmeyin..ona yazın gitmediğiniz ama gitmiş gibi gösterdiğiniz bi plajdan bahsedin..kamp yaptığınızdan bahsedin ateş yakıp, başında bu müzik eşliğinde denize düşen mehtabı anlatın..ve içkinizi yudumladığınızı..

    unutmayın ki sakinlik güven verir..güven kasıntıyı engeller..kasıntının olmamasıda davranışları etkiler..davranışlar dili, konuşmalarınızı etkiler..siz bile açmaya çalıştığınız konuları, çabalamadan gelip geçtiğini göreceksiniz..

    kızlar herzaman romantik ortamları sever..en kaşarından en kezbanına yaratılışları budur..romantik ortam yaratma etmenleri şarkı ve ışıktır..loş ışık istemeden de olsa romantik bi hava katar ortaya çünkü aydınlık belirginliğini kaybeder..karanlık dinginliktir sakinleştirir..

    fazla uzun tutmuyorum diğer entryde devam edicem.
    ···
   tümünü göster