1. 1.
    +1
    insanları bu kadar çaresiz bırakırsanız , en sonunda olacağı buydu.

    Panpanız, yasadışı para kazanma yollarını araştırmaya başlarlar.

    illegal para kazanma yollarını aramaya başlar..

    Şimdi bütün yolları size öğretebilirim ancak böyle birşey yapmayacağım.. Sadece basit olanları anlatacağım...

    - illegal yoldan para kazanmak için birini öldürmeniz veya ormanın yanındaki bölgede adam soymanız gerekmiyor. Yazacağım rehber kimi için yararlı kimi için saçma olacaktır fakat ben işine yarayacaklar için rehberimi yazıyorum.

    Dolandırıcılık

    Dolandırıcılık nedir?

    - Dolandırıcılık ana başlığında altı yol vardır. Bu yollardan bazıları sizi riske sokmaz iken bazıları çok riskli olabilir. Kendinize en uygun yolu deneyebilirsiniz, eğer birkaç gümüs yerine daha fazlasını istiyorsanız bu daha fazla risk demektir. Unutmayın illegal para kazanmak istiyorsanız Az Risk = Az Para, Fazla Risk = Fazla Para prensibi ile hareket etmeniz gerekmektedir.

    Dolandırıcılığın yolları

    1. Borç istemek ( Kolay )

    - Dolandırıcılığın en kolay yoludur.Çoğu oyuncu borç ister ve geri öder ama biz olaya farklı yönden bakacağız.50 gümüs ihtiyaciniz oldugunun haberini yapin ve 5 gümüs ekleyip geri ödüyeceginizi söyleyin. Eğer biri çıkıp istediğiniz parayı verirse uzun bir süre ortalarda gözükmeseniz iyi olur.

    2. Yatırım istemek ( Normal )

    - Bu yol ise biraz ikna yeteneği ister. Bir iş yeri açacağınızı ve bunun için ortak aradığınızı ilan yoluyla belirtin, eğer insanları gerçekten para kazanacaklarına inandırabilirseniz sizi dolgun bir para bekliyor.

    3. Insaatcılık ( Normal )

    - Öncelikle bir kisi insaatci ariyorsa ona gidin ve insaatci olduğunuzu belirtin. Ardından size görevler verecektir.Önce parayi isteyin. Ardından çalışmış gibi yapin ve ortadan uzun süre kaybolun.

    4. Satılık Ev ( Kolay )

    - Evinizi cüzi bir miktar karşılığında sattığınıza dair bir ilan yollayın. Evinize bakmak isteyen biri çıktığında o'nu gerçekten evinize çağırın, eve bakarken parayı hatırlatın eğer evi beğenir ise parayı size verecektir [ Dikkat edin, paranın miktarı çok önemlidir eğer çok yüksek veya çok düşük olursa bu yol başarılı olmaz. ] parayı aldıktan sonra yapacağınız tek şey parayı bir yere saklamak, evi satın alacak kişiyi kapı dışarı etmek ve parayı saklamak olacaktır. Elinde somut bir delil olmadığı için muhafız çağırsa bile hiçbir şekilde yasal bir durum uygulanmayacaktır.

    5. Sahte Emlakçılık ( Normal )

    - Emlakçı olarak ucuza birinin evini sattığınıza dair ilan verin. Mutlaka biri size gelip evi görmek isteyecektir. Eve gidin ev arkadaşınızın evi olursa bu tuzak çok işe yarayacaktır, arkadaşınızın size anahtarı vermesi veya bu işe ortak olması yeterli olacaktır. Evin içini gezdirdikten sonra daha önce evi satmak için belirlediğiniz parayı biraz daha indirerek karşıdakinin güvenini kazanın. Para ödenince oradan topuklayın, arkadaşınızın güvenilir olduğundan emin olun, eğer sizden sinsi çıkarsa parayı bölmemek için sizi öldürmeyi planlıyor olabilir.

    6. Hayırseverlik ( Çok Kolay )

    - En basit yöntemlerden birisidir.Tek yapmanız gereken ulak tutmak ve ne diyeceklerini söylemekdir.
    Örneğin; Bugünkü kasırgada evini kaybetmiş binlerce insan ve ailesini kaybetmiş çocuklar için yardım topluyoruz, temas için Zyral'in sağindaki eve gelin..
    ···
   tümünü göster