1. 1.
    +1 -1
    evet doğru duydunuz! bir bin! zaten bu çok alışıla geldik bir durum değil mi ? iyi , terbiyeli , düzgün vb. bir çocuğun acılar çekerek bir bine dönüşmesi. hepsi sizin suçunuz! benim gibi biri de aslında ne kadar zorlasam da bin olamaz diyordum. belki hareketlerim biraz değişti ama içim hala aynı! kontrolü hep kaybediyorum artık! bin tarafım beni de ele geçirmeye başladı. size nasıl bir şey olduğunu anlatacağım.

    ben küçüklüğümden beri sinirli fakat duygusal , şapşal lakin romantik ve kötü bir havaya sahip olmama rağmen iyi davranan kibar birisiydim. yazılarımın çoğunda bahsettim de... yaşadığım problemlerin neler olduğuna dair bir kaç şey biliyorsunuz. çoğu insan benim hikaye yazdığımı sanmış... evet hikaye ancak gerçek bir hikaye! doğru bir hikaye! ve hikayeler her zaman mutlu son ile bitmez. benim hikayem de mutlu son ile bitmedi. Lakin benim tek umudum bunların ara öyküler olduğu düşüncesi... Gerçek finale yaklaşırken olaylar yerine oturuyor. Ancak bildiğimiz bir şey varsa... kötü + kötü = kötü. bundan ötürü çok korkuyordum.

    Artık neden mi korkmuyorum ? artık gibimde değil!

    ben bu zamana kadar sevgisiz büyümeme rağmen hep sevgiyi aradım. sevebileceğim birini... karşılıksız değer verebileceğim birisini. çünkü mutluluk vererek mutlu olabileceğimi biliyordum. bu yüzden insanlara yardım etmek benim lanetim gibi olmuştu. o an sıkılıp oflasam da iyi bir şeyler yaptığımı bildiğim için mutlu oluyordum. Bu zamana kadar hep ret edildim. Belki beni seven sadece 1 kişi oldu bu dünyada. o kıza da ben yanlış davrandım. Ve aslında o kız ile bu yıl içerisinde bir şansım vardı. Ancak durumu çok kötüydü. Duygusal açıdan yıpranmıştı. Doğru kararları verebilecek durumda değildi. Ve belki sizin için en uygun an budur! lakin benim için değil. siz saldırmak için bekliyorsunuz ben ise onun yaralarını sarmak için. Onu mutlu etmek için varım ben , onu kullanmak için değil! ve bunu isteyerek yapıyorum. Bu sebepten ötürü bir şey olmadı onunla aramda.

    dediğim gibi. ben bir bin olmak için çok uğraştım. elimde bir sürü fırsat vardı. Kullanabilirdim. ama... hayır. bu adar kolay değil. ben onlardan birisi olmak istemiyorum. Ben herkes gibi olmak istemiyorum. Sonuna kadar ret edileceğimi bilsem dahi asla ama asla bir bin olmayacağım! her zaman o iyi ben olmaya çalışacağım. Bazen isteğimin dışında yanlış şeyler yapıyorum. ama asla kontrolü kaybetmeyeceğim.

    Ne var yani mutlu olamadıysak? hayallerimizi satmadık ya!
    ···
   tümünü göster