1. 1.
    +5
    binler kesinlikle sazan.avi değildir. elimde harika bir program var bu program sayesinde 1 ayda karın kaslarınız belirginleşecek ve sağlamlaşacak

    o nasıl olacak bin diyenler için gelsin.

    beyler dosyayı göndermeden önce içindeki içerikten bahsedeyim. göndereceğim pdf formatlı dosya 3 aşamadan oluşuyor.

    - diyet programı
    - egzersiz programı
    - evde yapılabilecek hareket programı

    - ilk önce diyet progrdıbını açalım.

    dosyada yasak olan ve olmayan yiyecekler ve içecekler var. günde kaç saat yatmanız gerektiği gibi ayrıntılar var. bu sayede vücudu
    ikinci aşamaya hazırlıyoruz

    - basit egzersiz programı

    binler bu egzersiz diğer egzersizden farklı. çok fazla efor sarfetmek zorunda kalmayacaksınız. bu program basit egzersiz hareketlerini oluşturur. yani gün içinde bilgisayara girerken, televizyon izlerken veya yürürken sadece temel karın egzersizlerini yapıcaksınız. 1 dk yapsanız yeter. ama günde 5 defa yapılması gereken hareketler olucak. birinci aşama yapılmadan bu aşamaya geçilmeyecek. bu aşama yapılmadan son aşamaya geçilmeyecek

    - evde yapılacak hareket programı

    binler programın son aşaması. şimdi diyet ve basit egzersizlerle karın kaslarımızı ağır antrenmanlara hazırladık. bu sayede karın kaslarınız yorulmadan egzersiz yapabilecek. tekrar söylüyorum. bu kısım ağırdır. ilk iki aşama yapıldıktan sonra yapın. bu sayede size çok kolay gelicek. ama size gidip direk 3'üncü aşamaya atlarsanız sakatlanırsınız. yazık olur.

    evet binler bu sayede ilk bir haftadan sonra geri kalan 3 hafta boyunca ağır karın kasları programları çalışabileceksiniz. ne kadar çok yaparsanız o kadar çok güçlendirirsiniz. karın kaslarınız alıştığı için yapacağınız ağır programlardan %90 yararlanırsınız. eyer yeni başlıyorsanız ilk iki aşama sayesinde vücudu hazırlarsınız ve ertesi gün kas ağrılarından kurtulursunuz.

    tabi bu işe bağlı kalanlar 1 ay sonra karın kaslarıyla millete şov yapacaklar. bahsettiğim programda hiçbir yabancı madde yok. tamamen bilimsel açıklanmış olaylar.

    evet binler şuku ve nick6'yı esirgemeyin sonuçta size 1 ayda kas yaptırcaz. gizli bir program olduğu için az kişiye gönderebiliyorum.

    o yüzden yolla panpa dedikten sonra bu programı niçin istediğinizi yazarsanız aranızdan seçim yapıp göndericem. saçma sapan entry no oyunları oynamıyacağız.

    merak eden binler için. bu programın bütün vücud bölümleri için var. gögüs, omuz, kol , bacak her yer için ayrı programlar var. onu da başka bir sefere yine siz panpalarıma sunucam.

    edit: binler yolla panpa yanına neden istediğinizi yazarsanız yollayabilirim. mesela aynada daha iyi görünmek istiyorum, hatun kaldırmak istiyorum gibi. tamamen neden istediğinizi yazın. herkese gönderemem

    let the game begin!!!
    ···
   tümünü göster