1. 526.
    +6
    @facebookun sol tassagi (millete cevap verirken nick kullanırsan iyi olur numaralar karışıyor onu farkettim az önce okurken çorba olmuş başlık)

    vallahi ben de 2 yıl öncesine kadar loser birisiydim yani hiçbir kızla konuşamazdım hacım öyle söyleyeyim sana ..

    bir gün hiç birşey yokken yolda bir çift gördüm.. lan bir baktım erkek kıro bişey kız taş gibi .. ulan dedim ben değişeceğim ve taş gibi manitam olacak.. değişirken ne yaptığımı da söyleyeyim ilham olsun ;

    1-bakım.. kıyafetiniz temiz olacak kokunuz güzel olacak vücudunuz temiz olacak.
    2-kitap.. ergen kitapları okumayın yok elif şafak yok stephen meyer falan.. bir taka yaramaz gelişiminizde vakit öldürürsünüz anca.. kişisel gelişime doğrudan etkisi olan bir kitap zaten olamaz ancak eski yazarların güzel kitapları var isteyen özelden ulaşsın tavsiye verebilirim ama yazar söylemek gerekirse ; dan brown , sigmund freud ve j.j rousseau başta gelir bu konuda .. çok daha derine inmek isteyenler montaigne ve sheakspeare de okuyabilirler.. bunun yararı toplumdaki yaşayış hakkında muazzam derecede bilgili olursunuz.. sadece kızları gibmek önemli değil beyler o en kolayı bakın.. ortamlarda dominant karakter olmak asıl hedefiniz olsun sonra zaten kız gibersiniz hobi olarak :)
    3-pratik.. en önemlisini sonuna sakladım hacılar.. girişkenlik her daim kişinin içinde olmalıdır.. hani mesela bir yere gittiğinizde bilmediğiniz birşeyi gruptan birisi yabancıya sormak zorunda kalır da kimse cesaret edemez.. işte o zaman denizden çıkmış buz gibi yannanıynan (yanlış tasvir oldu galiba panpalar) gidip soran insan olmalısınız.. tabi bu bir örnek.. bu aynı zamanda özgüvenlik belirtisidir. korkmayın ben de ilk zamanlarda garipsedim ama sonradan karşıdan da alınan tepkiyle iyi ki yapmışım bunları diyorum.. nedir pratikten kastımız.. şimdi burdan okuyup da ;

    tamam amk okudum ben bunu am üstünde züt giberim artık asdasfasdasdas diyosanız geçeceksiniz o işleri.. ben de çok şey okudum bunlarla ilgili ama ilk deneyimlerimde altıma sıçıyodum heyecandan amk hahahah bak gene hatırladım görseniz nabıyo bu andaval? derdiniz.. sizde de öyle olacak ama pes etmeyin.. ilk etapta mesela dışarı çıkıp özgüven-girişkenlik kazanmak mı istiyorsunuz ? ilk önce gidin bakkal-markete mahallenizdeki ordaki abi-amcayla muhabbet edin biraz.. sonra gidin herhangi bir kızla biraz konuşun.. konu önemli değildir beyler ama minimum 1-2 dakika sürsün.. yer tarifi olabilir , kendi saatinizi ayarlattırmak için olabilir , durakta bekleyip : ''xxx'e hangi otobüs gidiyordiyebilin net bir şekilde.. kızlarla konuşmalarda direk afet kızlarla başlamayın beyler çok heyecan yaptırır.. kademe kademe artsın güzellikleri kızların..

    ilk önce konuşmaya alışın sonra da tavlamaya çalışın direk ilk seferde tavlamanız imkansıza yakın denemeyin derim başlamadan pes edersiniz.. yani mümkün ama imkansız gibi bişey..
    mümkansız'' hahah (özledik barney stinson reyiz.. benim bu hale gelmemdeki baş karakterdir)

    bu arada kızlarla nasıl iletişime geçilmeli ? sorusunun cevabını şu 2 tane diziyi izleyerek canlı örneklerle görebilirsiniz..

    1-how i met your mother .. karakter = barney stinson.. tam bir bintir beyler.. izleyin göreceksiniz tabi türk kızları o dizideki gibi olmaz bütün taktiklerini uygulamayınız.. bize uygun olanları seçin yeter.

    2- californication .. karakter = hank moody .. bu adamın hal ve hareketlerini, konuşma stilini ve tonunu kendinize uyarlayın harbi diyorum eğer tatil yöresinde falansanız bir gecede 3-4 kadın elden geçirmeniz mümkündür.. jest-mimiklerine acayip dikkat edin sırf onun için bile izleyebilirsiniz..

    diyeceklerim bunlar beyler.. loser'lıktan winner'lığa çıkışımı anlattım size birebir yaşadığım bir olaydır bu umarım siz de bundan nemalanırsınız..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster