1. 551.
    +6
    nasıl iltifat edilir?

    az önce özelden bir panpam bir şairin sözünü attı, çok hoşuma gitti onunla başlayayım. kulak kadınların g noktasıdır, ne kadar güzel söz girerse o kadar zevk alırlar gibi gibi. şimdi bu sözü duyan bazı salaklar nerde iltifat varsa onu edecekler. bakın iltifat olayı gerçekten önemli hassas bir nokta.

    öncelikle iltifat etmek için gerçekten flört aşamasında ya da flört aşamasına geçiş aşamasında olmuş olmanız lazım. ne diyorum la ben? anladınız siz onu amcıklar. yani ilk tanıştığınız birine ay ne kadar güzelsin modlarına sakın ha sakın girmeyin. hatunların bir cebi var direk oraya atarlar sizi yoksa.

    iltifat diyince çoğumuzun aklına çok güzelsinler, saçların ne güzeller gelir. evet bu da kadınların hoşuna gider ama sadece hoşuna gider. yaratıcılık ve zekayı sentezleyip mükemmel şekilde iltifat etmenizi sağlayacağım binler. odaklanın..

    şşşt bana bak lan kapat o sekmedeki ferreyu buraya odaklan bin!

    şimdi sürekli sizden yapmanızı istediğim şeyi yapmanızı isteyeceğim. metin ile sümeyye buluşmuşlar. flört ediyorlar.

    metin : çok tatlısın..
    sümeyye : teşekkür ederim.
    metin : çok güzel gülüyorsun..
    sümeyye : sağol.

    bu ne lan? hadi iki dakika sümeyye olun dıbına koyim. bu salak metin bir şeyin takunu bu kadar mı çıkarır? bakın metini ne hale getireceğim şimdi.

    metin : gözlerin çok şeyi anımsatıyor, baktıkça..
    sümeyye : neyi? (aptal aptal sırıtır)
    metin : sonsuzluğu, sonsuzluğa yürüyorum sanki gözlerine baktıkça.

    hadi düşün dur bakalım sümeyye. ne dedi bu metin amk? salak sen sabahtan akşama kadar akşam tvde ne var,ne giysem diye düşünen malın tekisin. buna kafan basar mı? eheh. kitlediniz hatunu.

    şimdi sorarım hangisini isterdiniz?

    bunu olduğu gibi yolluyorum, iltifatın devamı gelecek. sabırsızlanmayın diye yolluyorum binler.
    ···
   tümünü göster