1. 1.
    +18 -5
    Yıllardır yapılan bu geyiği, ana hatlarıyla irdelemiş olup bunları anlatıcam bugün.
    Şimdi;bu izmirli gavat ve izmirli huur muhabbetinin geliş sebebini uzun süren gözlemlerim sonunda
    siz değerli kardeşlerime aktaracağım.
    izmirde doğmuş ve büyümüş biri olarak herkesin bilindiği aksine bunları söyleyen barzo kardeşlerimizin
    izmirde kezban hatunlar hariç anca ellerini gibebilme ihtimallerinden bahsedeceğim..
    18 yaşıma kadar canım memleketimden uzakta yaşamamıştım hiç ta ki üniversiteyi kazanana kadar.. gittim gördüm ve yaşadım üniversitede;ki üniversite okuduğum yer yine büyük bir şehirdi.. şimdi de yine işim gereği iç anadolu bölgesi civarlarında yaşıyorum.. yöresel olarak çoğu yerde yaşamış biriyim.. gözlemlediklerim şunlar:
    --üniversitedeki şehir mutahsıp geçinen ama hertürlü sexomanyaklığın döndüğü(bir keresinde grup sexe davet edildiğim ve gitmediğim, arkadaşımın kız arkadaşının arkadaşlara yanladığı, aynı ev içinde 3 kızı birden gibebildiğin, ummadığın insanların ummadığın ortamlara takıldığı, namuslu kızlarımızın pole pozisyonu aldığı, dolmuştan ayak bileğine kadar uzun mantosuyla inip ;5 dkika sonra mini etekle aşağıya indiği, hanım kızlarımızın skor düelloları oynadığı vs vs),porschesi olan bir adamın yanında şekil olsun diye 2000 model modifiye şahini olduğu bir şehir..ee tabi haliyle böyle bir ortamda kızların da normal olması kabul edilebilir değil olsa gerek..şahin seven kız mı olur mkderdim hep, buraya gidince demez olaydım dedim.. resmen kültür farkı heryerde yine karşımıza çıkıyor beyler. kısır düşünceli insanların yaşadığı, ailelerinin zihniyetlerinin tutucu semptomlar gösterdiği memleketlerde kızlar;ilk dış hayatla tanıştıklarında akıllara durgunluk verebilecek davranışlar sergileyebiliyorlar;ki sergiliyorlar çoğu zaman..(istisnaları tenzih ediyorum).izmire üniversite için gelen bu anadolumun güzel kızları hemen bir küçük çaplı evrim örneği gösteriyorlar bize.. izmirde gelin bakın görün arkadaşlar..(üniversiteye yeni başlayanlar için ilk sene genelde kızlar için bu neya diyebilirsiniz,3 sene sonra hasgibtir lan bu o mu dediğinizde iş işten geçebilir.. ayık olun derim..)
    --iç anadolu'daki memleket de öle çok büyük bir yer değil ama bilddiğin iç anadolu işte.. insanlarının içten olduğu kadar bir o kadar da kaba olduğu, asansöre binerken bayanların bekleyip sizin arkanızdan çıktığı, sabah selamın alınıp verilmediği baskıcı bir toplum üzerine kurulmuş insanlar.. burada da oturduğum ev biraz şehrin dışına düştüğünden aşıklar yolu diye tabir edilen, türkiyenin herşehrinde bulabileceğiniz, ıssız ağaçlık yolu olan bir yerde.. insanlar burada genelde normal ihtiyacı olan karşı cins gereksimini işte bu yollarda gidermeye çalışıyor.. hatta tecrübe olarak küçük yerlerde böyle mevzular büyük şehirlere göre herzaman daha fazla dönüyor..hal böyle olunca ortada ağır bir sizlerin kezbanismus dediği, benim ise ais dediğim(anadolu insanı sendromu)durumu ortaya çıkıyor.bu ortamlarda sevişen insanlar daha sonra refah seviyesinin yüksek olduğu yerlerde sıkıntı çekiyorlar ilk zamanlar.
    --izmirimin, türkiyemin heryanındaki gibi güzel insanları ise bu tabularını yıkmış olmalarından kaynaklı, serbest yaşama, birbirlerinin fikirlerine saygılı olma, insanların en azından karşısındakine yargısız infazda bulunmama, insanların birbirinin hayatlarına burnunu sokmama, birbirlerinin yaşamlarına müdahale etmeme,aaa bak bu ramazanda içki içiyor ya da aa bak şunlar dindar şunlar bilmem ne demediği vs vs, gibi özelliklerinden dolayı ,bu ağır ithamlara maruz kalmakta.
    şimdi anadolumun şahin içinde, ağaç altlarında sevişmiş güzel insanlarından, izmirdeki kızlarımıza huur, erkeklerimize de birbirlerine güven duydukları için gavat demeleri gayet normal diye düşünüyorum..

    özet:okuyun.. kendinizi geliştirin... birbirinize güvenin..

    edit:altta bunu kim okuyacak diyenleri de içeren bir yazı...

    şimdilik bukadar aklıma gelirse devam ederim...
    ···
   tümünü göster