1. 1.
    +16 -4
    ırk yok ki gerizekalılar. takım tutar gibi ben şuyum şucuyum diyorsunuz amk. giberim ırkınızı. rastgele gelmişiniz la dünyaya. japon olsan ne yazacak şilili olsan ne yazacak. ne olduğun coğrafyaya bağlı. şurada doğdun şu şu oluyon burada doğunca bu bu oluyon amk sınırlarınızı gibeyim. ne gib kafaları şeyler icat ediyorsunuz amk. insan ayırmak için sebep arıyorsunuz.

    hepiniz ırkçısınız sapkınsınız amk. yok neymiş efendim bütün dünya almanın daşşağını yicekmiş, yok yahudi böylemiş, türkler mutluymuş, kürtler rahatmış, çerkesler bilmem ne amk kafayı sıyırmışınız lan. yok efendim ben yedi göbektir fransızım da annem şuradan göçmüş ben buralıyım da baba yahudi de teyzem kürt de saçmalıyorsunuz amk. bunlara kafa yoracağınıza bir bilimle bir sanat dalıyla ilgilenin amk. zamanınıza üzülün azıcık.

    yok amk bu dünyada ne türk var ne kürt var ne yahudi var ne rus var ne alman var ne fransız var ne amerikalı var ne çerkes var amk. insanız lan hayvan sıçmıkları! aynısınız amk aynı! insan ayırmak için sebep arıyorsunuz lan. sevgisizliğinizi pgibopatlığınızı ırk diye birşey ile örtbas ediyorsunuz amk.

    giberim ırkınızı.
    ···
   tümünü göster