1. 1.
    -4
    beyler bu lanet pislik şeyi içeli 3 gün oluyor. ilk içtiğim de ki kafayı buraya uzun uzun yazmicam. şurada açıklamıştım yaşadığım kafayı zamanınız varsa okuyun; #148560724 . ilk saatleri bir kenara bırakırsak geriye kalan 2 günlük süreçte hayattan zevk alamaz oldum. şu dünyada takılmayı en çok sevdiğim insan kuzenimdir beyler. kendisiyle bugün saatlerce sohbet edip arkadaş ortamında batak okey falan attık fakat zerre mutlu olamadım. vücudum 2 gündür bir gram endorfin salgılamıyor. hep bi intihar isteği, bi boşa yaşanmışlık hissi var içimde. ve bu ifrit şey git gide büyüyor. bunun etkisi geçecek mi? geçecekse ne zaman geçecek? çok kötü durumdayım.

    edit: bağımlı falan değilim beyler. sigara içmeyen adamım normal yaşantımda. ilk deneyişimdi bu. fazla abandım gerizekalıca bir şekilde.

    edit2: içerken bonzai içiyorsun denmedi bana. allahın yarattığı otu içiyorum zannettim. kafan rahatlıcak hafiften o kadar gibi cümleler kuruldu rahat olmam için. sürekli haberlerde gördüğüm bu mereti içer miyim yoksa amk. nerde façalı, brezilya eşofman üstlü, hayattan bir beklentisi olmayan esmerimsi çingene varsa hepsinin müptelası olduğu bu uyuşturucuyu ne gibime kullanayım yoksa. ve deniyim.
    ···
   tümünü göster