1. 1.
    0
    yani ne olmuş az da kendisi olsaydı? başka biri olmak çözüm mü? neden bir başkası olasın ki neden dizilerden, gazetelerden, dergilerden, televizyonlardan, liderlerden birini taklit edip model alasın? bir çeşitlilik kalmadı tabii ki... evet ne yapmayalım kızla buluşacağım ne yapmayalım? iş görüşmesine gideceğim ne yapmayalım? sence böyle güzel miyim? yani sen de hiç mi sen kalmadı da bunları soracak noktaya geldin? ya da sen olan sen kendini beğenmiyor musun? çeşitlilik azalıyor senin yapabileceğin sen de olan şeyleri kısırlaştırıp belli kalıplardan çıkmış her şeyi sana dayıyorlar.. sen değişmeye çalışıyorsun çünkü rahatsızsın olduğun gibi değil sevilen değer verilen el üstünde tutulan biri gibi olarak yaşamaya çalışıyorsun..

    ne yani bunlar kimin hatası bizim hatamız dostum bizim. az daha sakin ol, az daha oturaklı ol, çok ciddisin gül, çok gülüyorsun ciddileş, çok konuşuyorsun sus, çok susuyorsun konuş, bu pantolon ne lan böyle peki bu ne, o saçını bi düzelt, bıyık bırak, sakal falan uzat mesela.. sen biraz kilo almışsın spora yazıl, çağ dışı yaşıyorsun bir akıllı telefon al.. bu ayakkabının markası bile yok ayağın rahat etmez.. boş versene be olum..

    bunları yaparsan insanlar seni sever.. eee bunları yaparsam ben nereye gidecek ben kendimi nasıl seveceğim. hahaha kendini sevmek de ne dıbına koyayım... Sen kimsin ki kendini seveceksin... Şu filmleri izle bak bunlar çok güzel bu film mi tak gibi o vakit kaybı. bilmediğin zamanlar da sanat eleştirmenliği okudum ben beğenirsem ve kitle beğeniyorsa sen de beğenirsin.. genel geçer beğenir genel geçer yaşarsın bu yüzden şu saçlarını kestir de az insana benze kim beğenir sonra seni..

    Oku bir de şu kitapları oku sonra o kitabı okumayanları aşağılarız beraber yok abi ben okumam pekte aram yok zaten.. ben bazen ağlıyorum be moruk.. ağlayacak ne var amk sana her şeyden hep var.. kız istersen kız mı yok insalığa ağlasan insan mı yok.. öyle değil be abi acı çekiyorum bazen düşünüyorum o çok para verip içtiğim sigaraları alkolleri neden tükettiğimi anlamsızlaşıyor.. halbuki 30 tane masa var ve hepsinde aynı şey konuşuluyor aslında benden pek fazla kalmamış buna ağlıyorum. hani ben olan benden bahsediyorum sen de pek bilmiyorsun tabii ki... yani bir rol vermişler bir yaştan sonra o role göre yaşar olmuşum sen olan sen anlar bunları da sen anlamazsın işine gelmez.. sen şu geçen izlediğim filmdeki adama çok benziyorsun yok abi ben benzemek istemiyorum hatta benzetilmekten de zevk almıyorum.. iyi bir şey değil sen anlamazsın da sen olan sen anlardı..

    geçen bir video izledim sen izledin mi yok abi onu izlemedim ben düşünüyorum bu aralar kendimi kaybettim herhalde.. mekanik yaşıyordum bu aralar bakma canım sıkılıyor hadi sahile gidelim ne yapacağız sahilde? neden bir şey yapıyoruz ki gidelim sahile edebiyat yapmam denizi de sevmem onlar aynı ben değiştim onlar hep aynıydı ama bende ben kalmadı.. gidip denize imrenmek lazım.. bir de batan güneşe onlar hep aynı birbirlerine özenmiyorlar bizim gibi taklit yapmak rol kesmek zorunda değiller. orijinal bir şeyler görelim az.

    ben olan ben sana gibtir git derdi de bu aralar yalnız kalmak istemiyorum sahile gitmeyecek olsam bile sana gibtir git demeyi isterdim.. hadi içmeye gidelim sen dertlenmişsin evet dertliyim ama neden içiyoruz? içmek deyince bile aklıma alkol geliyor neden acaba? yok ben kullanmak istemiyorum ne oluyor sanki benim ağzım süt kokardı eskiden şimdi sigaradan tak kokuyor. sigara içmekte istemiyorum..

    olum senin yerinde olmayı isterdim yok abi istemedim sen kendi yerinde kal kimse kimse olmayı istemesin hep öyle kalsın.. zengin biri olmak istemez miydin şu dakkadan sonra farketmez ama bende yine biraz ben var bu sefer değil.. bir kahraman olmayı istemez miydin? bazen düşünür sonra vazgeçerim bu ben olan bene uymaz. ben gülmek bir de oyun oynamak isterdim hep.. sonra etrafımdakiler gittiler tek başıma oynayamadım.. büyü falan dediler sonra büyüdüm de eyvallah der oldum sonra hiç gereği yokken... itin zütüne sokup çıkaracağım kadınlarla adamlarla aynı masada oturup goy goy yaptım.

    eee ne yani pişman mısın? yok be pişman değilim pek en azından kendim olmadığımın farkındayım şu anda bunları o zaman düşünmüyordum. bir başkası olmaya gerek yok kendim de olamıyorum şimdi zamanda olmak yeterli geçmişe fazla gittik ben olan ben buralarda şu an...
    ···
   tümünü göster