1. 76.
    +9 -10
    Ben boyle telefonun anasini avradini boyle sozluk tab boxunu yaratani yazani gibeyim.

    500 satir yazdim silindi kayboldu amk sansiniza kusun. O ornekleri tekrar veremem amk unuttuklarim da olabilir oldugu kadar tekrar yazdim.

    Kizlardan daha onemli seyler var unutmayin. Ve cok asilmayin. Eger aksini dusunuyorsaniz gormediginiz cok sey var demektir gorun. Kizlarla erkekler esit sizin gibi onlar da dusunuyor bazi seyleri. O giblemeyin konusmayin diyen kisiler orda burda gordukleri seylerin taklidini yazmis. Ben size belli adimlari atin ve konusun diyorum. giblemezseniz konusmazsaniz icinize kapanirsiniz onlar da sizinle konusmaz amk. Ama bir yerden sonra tabi belli zamanlarda giblemeyin. Bu apayri bir konu. Uc bes satira sigmaz.

    Ozguven kaynagi yaratin. Bakimli olun diger insanlardan bir farkiniz olsun bunu iyi kullanin. Gotunuz kalkmasin. Mesela benim kaynaklarim egitimim tipim durusum milletin cobanligini yapmam onlari gutmem gibilecek huur cocuklarini hic bekletmeden gibmem yavsak olmamam etrafimdakileri secmem vs.

    Dinlere inanmayin hepsi yalan, yaraticiya sadece sukur ve tesekkur borclusunuz. Hicbir subyanci huur cocugunun da size yol gostermesine ihtiyaciniz yok yaraticiyi kendiniz de bulabilirsiniz yaratisilinizda bu var. yoksa mal misiniz 1400 sene onceki aptallarin cahillerin bozuk yolunu takip edesiniz?

    Korkularinizin uzerine gidin, eger korkuyorsaniz sizi yukseltecek bir seydir. Mesela ben yurtdisinda okuyorum en basta hic istememistim. Korku da vardi. Simdi iyi ki korkmamisim diyorum.

    Dil ogrenin yoksa yurtdisina gelince got gibi kalirsiniz islerinizi baskalarina yaptirmak zorunda kalirsiniz. sanssizsaniz yaptiramazsiniz bile.

    Kendinizi bir tak sanmayin herkes esittir tek fark imkanlari kullanmaktadir. Kullanmayan usengec picleri gibin. Asosyal muallakler. gibmeniz hem sizin isinize yarar hem de onlarin bazi seylerin farkina varmasina yarar.

    Gunah diye bir sey yoktur iyi kotu kime gore iyi kime gore kotu? Her sey makbuldur. Once insan olun, sonra dengenin bir parcasi olun. Eger insansaniz zaten birini oldurmez milletin hayatiyla oynamazsiniz. Kotu sandiginiz seyler de baska iyiliklere sebep olabilir. Size kalmis.

    Bazi problemlerin cozumleri olmaz birakin o probleme yol verin gecsin. Zaten yeni problem geldiginde onu unutacaksiniz. Problemsiz oldugunuzda da boslukta hissedersiniz bu ileride kotu sekilde size geri girer. O yuzden problemlere alisin onlarla mutlu olun.

    Insanlar bir enerjidir. Beyin de kanallari. Eger bir yeri tikarsan baskilarsan baska yerden cikar bu da iyiliginize olmaz. Eger bir yeri tikamayip tutamazsan enerjin bosa akar gecmesi gereken yerlerden gecmez bu da iyiligine olmaz. Dogal olun hersey olmasi gerektigi gibi olsun.

    Basiniza gelen her sey dogrudan veya dolayli olarak sizin yuzunuzden yaptiklariniz ve yapmadiklariniz yuzunden basiniza gelir. Yoksa allah oyle istedi teyzemi gibtim beni carpti isten atildim bacagim koptu vs falan yok boyle taktan bir neden sonuc olamaz. Eger asiliyorsan gibine kiz gibemezsin. Eger disari cikip bir seyler yapmiyorsan baslamiyorsan bir yerden asosyal olursun. Anlatabildim mi?

    Aklima geldikce bir seyler yazarim.

    O eksileyen dindar kopekler pm atsin
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster