1. 1.
    0
    olm şimdi bin olduğunuzu varsayarak bi konuda öneri, taktik, teknik, ders vermenizi istiycem şimdi..

    olm çok çekingenim lan.. şöyle ki: mesela avm'de arkadaşımla otururken karşı masada gördüğümüz 2 tane cici kızla gidip konuşma cesaretim yok, konuşamıyoruz.. herşeyin bir "merhaba"yla başlıyacağının da farkındayım ama niyeyse züt yemiyo hacı.. sen nasıl yapıyosun lan? yada diğer binler (erkek kardeşim de dahil buna) nasıl yapıyo bu olayı? elim ayağım düzgün çok şükür, babyface, yeşil göz neyim.. kılık kıyafetimiz de ikoncan tarzı olmasa da çapulcu gibi değil dıbına koyim.. ama niyeyse tanışmak için gidip konuşamıyorum ve takıldığım arkadaşım da öyle.. yani 2 dost dışarı ava çıkıyoruz ama hiç bi zaman zütümüz yiyip de konuşamıyoruz hiç bi kızla.. şimdi bi tatktik verin, gaz verin, bişiyler verin lan..

    bugüne kadar tüm kız arkadaşlarım, arkadaş ortamından yada ortak bi arkadaşın tanıştırmasıyla oldu.. hiç öyle hiç tanımadığım bi kızla konuşup kendime ayartmışlığım yok.. nasıl olcak bu iş hocular.. gece bara da gidiyoruz, gündüz avmlere, cafelere de gidiyoruz ama yok.. o son adımı atamıyoruz.. yardım lütfen..

    özet: tanımadığınız kızla nasıl tanışırsınız?

    edit: liseli binlerin yatması için bekledim, o yüzden şu saatte açtım başlığı.. adamakıllı öneriler gelir inş.. seviyorum sizi binler
    ···
   tümünü göster