1. 1.
    -4
    oncelikle bu saatte aciyorum liseliler gibtirsin gitsin diye. pazar sabahi sabahci tayfaya selamlar oncelikle. +25 yasindayim bir kac kisa iliskim oldu. bir tane 3 yillik iliskim oldu. abinizin yapmadigi numara kalmadi. ilk agza verdigim zaman 22 yasindaydim o derece yani millet am pesindeyken ben agza vermeye calisiyordum. neyse konumuz bu degil.

    en sonki 3 yillik iliski cok pis gibti atti beni. hayatimin ekseni degisti denebilir. cunku aileler fln gorusuyordu sonra bi sebepten olmayacagina karar verdik hep birlikte sonra da bitti iste aq.

    simdi kafa dagitma iliskileriyle ugrasiyorum iste, ama beyler hatun tas gibi olsun ilk bulusmadan sonra birden tiksinti geliyor hatundan, her yaptigi hareket igrenc geliyor cok aptalca ve gerizekalica geliyor. belki travmadan sonra diyeceksiniz ama oyle degil beyler atlattim ilk soku ki, su an abiniz kari kiz pesinde.

    nedir lan bunun sebebi, neden her yaptiklari hareket aptalca ve salakca geliyor ve ben bir anda soguyorum bunlardan. hani oyle dusununce aptalca hareketler de degil, hani ne bileyim ayagi takiliyor ya da ufak sakarliklar hatta sacini duzeltmesi falan aptalca geliyor bana. istisnasiz bulustugum kizlarin %90indan bu sekilde sogudum.

    sogudugum bu salaklari hemen orada gibip gitmek istiyorum konusmak bile istemiyorum tabi uzaklasma gudum daha baskin geliyor bir daha ariyorlar falan acmiyorum ya da giblemiyorum.

    nedir lan bu durum? benim durumumda olan var mi? hayattan mi sogudum lan ben yoksa?

    muallak fln diyeni giberim catur cutur gibisiyorum ama normal bir iliskim olmuyor dedigim sebeplerden olamiyor. onceden hic olmayan bir haldeyim simdi.
    ···
   tümünü göster