1. 1.
    -2
    hasgibtir lan ordan dediğinizi duyar gibiyim. haklısınız. bende 8 hafta önce bunu duyduğumda elemana gibtiri çekmiştim. ama şimdi bu işten gelir elde ediyorum dıbınakoyim.

    asosyal bin misin? millet dışarda gezerken sen oturduğun yerden para kazan.

    cebinde 5 kuruş olmayan öğrenci misin? part time çalışmadan oturduğun yerden para kazan.

    samimi söylüyorum beyler böyle bir rahatlık yok. istediğin şeyi kimseden para dilenmeden almak. asıl rahatlık budur. kendi kazancın kadar güzeli olmaz beyler emin olun.

    ve size bunu kanıtlamama izin verin. al işte kanıt: http://imgim.com/maaşgünübitch.jpg

    bu benim günlük kazancım. tlye vurduğun zaman 80 tl. yani bir ayda 2400 lira. bunu ben yapabiliyorsam siz 5000i aşarsınız dıbınakoyim.

    ilgini çekti mi. devam edelim o zaman. şimdi sana bir link atıcam. normalde zamundayı bilirsin. kayıt olma özelliği yoktur. anca birisi sana davetiye yollar sen de ancak öyle kayır olursun.

    işte bu site de öyle bir site. link gelsin o zaman: http://www.probux.com/?r=icecoldkilla563

    panpa hemen girip kayıt oluyorsun. olduysan devam edelim.

    gördüğün gibi site senin için herşeyi düşünmüş. ne yapman gerektiğini günde ne kadar zaman ayırman gerektiğini, ayırdığın zaman için ayda ne kadar ödeme alıcağını tablo yapmış herifler. senin için yol haritası çizmişler.

    tek yapman gereken sadece bir paypal hesabın olması. onu da açın artık dıbınakoyim.

    tamam. kayıt olduysan tahminen 1 ay içerisinde çok rahat 1500 lira kazanacaksın. boru mu lan. yeni başlayan mühendis bu kadar alıyor zaten. babalar gibi yaşarsın bu parayla.

    tek yapman gereken kayıt olmak. hayde kolay gele.
    ···
   tümünü göster