1. 1.
    -1
    binler galatasarayda büyük bir para krizi var bu yüzden sniejderin satılması bile gündeme geldi bu kadar söyliyim neyse prandelli yeni bir başlangıç ama galatasaraylı panpalarımın bu sezon şampiyonluk beklemeleri çok yanlış prandelli ilk sezonunda bir şey yapamayacaktır takımı oturtmaya çalışcaktır bunun en büyük kanıtı 2010 Dünya kupasında ki italya peki 2.sezonunda ne yapar ? Bunun cevabı da Euro 2012 italyası. Türkiyede şöyle bir şey var ki şampiyon olamayan tek.dir gider.Bu yüzden prandelli elde patlayacak gibi ama şunu da belirtmekte fayda var galatasaray üst üste 2 mağlubiyet alsın ilk gidecek kişi ünal aysal olur.

    Sabri meselesi ;

    Yıllardır kulübe hizmet veren sabrinin ne gece hayatı var nede takım için huzursuzluğu tamam hadi profesyönelliğe vuralım kötü diyelim yok arkadaş sabri kötü de değil ? Bu adamın gitmesi kötü olacak galatasaray için yazın not edin bekliyorum.

    Olcan Transferi ;

    Belki de şuana kadar yapılan en saçma transferdi beyler başta tek.dir yokken alındı yani yeni gelen tek. dire oynatmak zorundasın izlenimi verildi çünkü sağ kanat yok başka olcanı oynatıcak mecbur ama taktiğine uymazsa ne yapacak ünal aysal merak ediyorum yoksa eğer sağ kanatın üstüne düşen büyük görevli bir taktik olursa olcan bu yükü çeker mi çeker sadece burda olan kötülük başı buyruk tek. dirsiz olan transferdi.

    Kadronun düşürülmesi ;

    38 kişi yol geçen hanı, tamamen doğru karar.
    ···
   tümünü göster