1. 1.
    +35 -4
    az önce beraber sahur yaptık. ben yemeğimi yedikten sonra odama gittim. babam bana karşı sevgisini pek gösteremez. o yüzden ona bazen küçük fırsatlar yaratıyorum.

    neyse odama girdim yatağıma uzanıp tavanı seyretmeye başladım. inciye girip sabahlasam mı diye düşünürken bir anda babamın odama doğru yürüdüğünü işittim. hemen ayşegüle sarılıp ( ayşegül benim oyuncak bebeğim) uyuyor numarası yaptım. üstümü de biraz açık bıraktım ki gelince üstümü örtsün, ehehehe çok fenayım. suratıma şirin bir ifade verdikten sonra babamın odaya gelmesini bekledim.

    kapıyı sessizce açar diye düşündüm tak diye içeri girdi amk. ama ben numaramı sürdürmeye devam ettim. heyecanla üzerimi örtüp yanağıma minik bir öpücük kondurmasını bekledim. tabiki öyle yapmadı amk evladı.

    bu bana doğru yaklaştı. "amk bini 22 yaşında adam ama hareketler karı gibi. şu yatış pozisyonuna bak şu bebeğe şu şekle şemale bak. allah belanı versin sen benim gibimden düşecek adam mıydın" dedi. dudaklarımın titremesine zor engel oldum. odadan çıkar çıkmaz ayşegüle sarılıp hüngür hüngür ağlamaya başladım sesimi duymasın diye yastığı ısırdım.
    ···
   tümünü göster