1. 1.
    +27 -11
    Lari listeliyorum.

    kral4fero listenin en basina eklenmelidir. kendisi sozlukten gidiyorum diyip gitmeyen donek bir muallakdir. Her hafta seyahata cikar yada sozlugu birakir. Bunu engellemek icin eksileyinde evine gitsin muallak. Dotunculeride hic sevmem bu arada.

    sosyalistkedi bir tek buna sovuyorum tam bir huur cocugu. Muslumanlarla hep dalga gecen bir serefsiz adi herif. Insanda azicik saygi olur be muallaknin evladi. Eksilenip hatasina varmasi gerekmektedir.

    gozler italyan hakemde enistesi tarafindan sorunlu binin teki boyle basligini görunce eksileyin gidin. Aylak gezen issiz velettir.

    ingilizce bilmeyen ingiliz beyefendisi en hakiki serefsizdir. Dini degerlerle en cok alay eden kisidir. Modlarin bu yazari neden silmedigi hala muallak. Seri eksilenip nick6 sinin gibertilmesi gerekmektedir.

    amcerrahi hikayelerim 100% 100 gercektir diyen yazar. Her gun baska bir hikaye anlatir. Hayati angiblopedilere sigmaz.

    19 aralik 2009 kendisinin bir kac basligini son 12 dakika icerisinde gordum. Kirmizi bultenle eksilenip sozlukten soyutlanmasi gereken yazar.

    felipesozaxd yaptigi ananlar ve qandirdim demeleriyle unlu olan yazardir. Kendisi cok tehlikelidir. Goruldugu yerde eksinlenmelidir.

    sinyorr16 bu yazar abisini binlerce defa oldurup sozluge kendini acindirmistir. Goruldugu yerde eksilenmesse basliginiza ve sizlere zarar verebilir.

    kiymalipuding48 kendisi her basliga @2 olup anani böyle gibtim anani soyle gibtim diyen bir yazardir. Eksilenmezse ananiza ve basliginiza oldukca zarar verebilir.

    emekli huur ben amliyim diye bagiran huur ruhlu erkek bir panpamiz. Cevap vermeniz halinde sizi tuzagina cekip hunharca gibebilir. Eksileyin gitsin.

    umutgunduz kendisinin az basligi olmasina ragmen entryleri oldukca tehlikelidir. Ozellikle basligi acan kisiye karsi @1 sen neden eksi yemiyorsun lan ? Diyisi bir anda entrynize gelen cukulerin asil sebebidir. Boyle girdigi entryler eksilenmelidir.

    akvarumdagiber kendisi modlarin usagidir. Sozluge at kafasini getiren yazardir. Her entrysin itinayla cukulenip istifaya zorlanmalidir.

    amedeus6666 kendisi listemize @10 tarafindan dahil edilmistir. Ermeni propagandadi yapip sozlugu birbirine katan bir bindir.

    mal adam kendisi modlarin en tehlikelisidir. Klavyesini gotune sokup oradan yazmaktadir. Goruldugu yerde eksilenip istifaya zorlanmalidir.

    tahtanigiberim basliga guzel seyler yazip az once kizin birinden duydugum soz diyen huur bir yazarimizdir. Goruldugu yerde eksilenip sozlugu birakmasi saglanmalidir.

    musluman olmayan turk kendisi dine yonelik agir hakaret iceren basliklar acip müslüman kardeslerimizi cildirtan yazardir. Eksilenip bu davranışlarının hatasini duzeltmelidir.

    en soldaki dede benim sozlukteki yazarları birbirine dusurmekle gundemdedir. Ayrica danigibli gibtigi/gibtirdigi entryleride bulunmaktadir. surekli anne babasini dovusturup gibistirmektedir. Eksilenmesi gerekmektedir. Inboxtan biseyler daha yazmam icin yalvariyor eksileyin su adami.

    akira lee son zamanlarda ortaya cikan bir yazar. Karakter karmasasi yasamaktadir. Bir gun annesini huur eder bir gun universite tercihlerine yardim ister bir gun anan zaa yaparak milleti çıldırtir. Goruldugu yerde eksi atilip diger yazarlarada bunu tesvik etmelidir.
    Silik yemistir kendisi. Akira lee 2yle devam etmektedir.

    girisimci adam @23un katkilariyla listeye eklenmistir. Kendileri 30 yasinda olup babasindan dayak yiyormus. Yok lokantacidan dayak yiyormus felan. Bunun gibi bir cok basligi vardir. Bulundugu yerde affedilmeden eksi atilmalidir.

    gibkeletor kendisi apo destekcisi bir bindir. Sozlukte sempatizanligini yaparak ulkucu kurt catismasini hareketlendirir. Ayni zamanda ateist olup muslumanlara agir hakaret iceren kufurler etmektedir. Ateist olup fetva verdigi basligida bulunmaktadir. Hemen eksilenip nick6 nin gibertilmesi gerekmektedir.

    hem fakir hem yarragi buyuk kendisi her gun sekilden sekile girer. Bir gun boyu 1.90 boy 75 dir. bir gun 1.95 boy 80kilodur. Her basligi geneldr boyledir. Olay aninda eksilenip sogukkanli bir sekilde gibtir cekilmelidir. Gercek boyu 1.64 kilosu ise 58 dir. Sosyallesebildigi tek ortamda burasidir.

    death spank agir nesilcilik yapar. 3 4 5 6 7 8 9 10 hepsine karsi kin ve nefret besler. Durup dururken eksi yemisseniz bu binin yuzundendir. Goruldugu yerde eksilenmesse entryleriniz daha coooook cukulenecektir.

    namik ortalama bir popularitesi vardir. her konuda yazarlari rahatsiz edebilir. Bir gun bir beyefendi olurken bir gun karsiniza ananci olarak cikabilir. Son zamanlarda gazzeyle ilgili yogun hakaretli basliklar acmistir.Hic bir seye saygisi yoktur. Kirmizi bultenle eksilenmelidir. Ve hatasinin farkina varip ozur dilemelidir. Ayrica yamtarreyiz yedek hesabidir. Silinecek bir baslik acip bu konulari bu hesaptan yapmaktadir.

    delirtmeyin lan beni anancidir. Cok seri bir sekilde anancilik yapar @2 olup size ve ananiza zarar verir. Ir an once eksilenip aşısı yapilmalidir. Yonetimden rica ediyorum.

    kadin virtuozu kendisini sozluge amli olarak tanınmıştır. Ayyy vajisim diye baslik actigi gorulmustur. Karakter karmasasi yasamaktadir. cukulenip hatasini anlamaya zorlanmalidir.
    ···
   tümünü göster