1. 1.
    +16 -5
    Sizde ekleyebilirsiniz. nedeniyle beraber nickini dogru yazmaniz gerekmektedir

    Dikkat edilmesi gereken yazarlar:

    cayda lipton kadinda ip don bu yazar her an herseyi yapabilecek kapasitede dikkatli olun.

    uyelikleri kapatin amk asosyal oyun bağımlısı kendisi. Agir din dusmanligi yapar sozlukte. Izmirli vs konyali catismalarini hareketlendirir. goruldugu yerde eksi atilmalidir sozlugu birakmasi saglanmalidir. Onuncu nesil olmasina karsin girdigi 1400 entry ile göz doldurmustur.

    tahtanigiberim çok yakışıklısın.. diye basligi devam eder. Entryside az once kizin birinden duydugum soz.. diye devam ettirir. Bu serefsiz son gunlerde cok olmaya basladi. muallak her gun yapiyor bunu. Başlığına girip itinayla eksilenmesi gerekmektedir.

    konfeksiyon guzeli rojda adam issizdir. Ama her gun farkli basliklar acar. Bir gun doktor olur bir gun asker olur her tak olur. En son iş ariyordu sozlukte. Gorunce eksilemeniz gerekmektedir aksi halde uzun yillar boyunca is hakkinda actigi basliklar hic kapanmayacaktir.

    osbir ceken liseli yogun israrina karsi yazdım. basliginiza girip anan yazarsa sasirmayin.

    depresif pipi sabahlari saat 10-11 gibi sabaha bakin elit tayfa akiyor yeaag. Diye basliklar acar. Sozlukte ortalama bir popularitesi vardir. Kendisi 37 yasinda bir dokununcu nesilmis. Cok seveni oldugu kadariyla sevmeyenide varmis. Basta ben olmak uzere.

    camdan bakan biri kendisi full pasif gaydir. Sozlukten gay arkadas aradigi bilinmektedir. Uzak durun harun agbeyyyy.

    bosalankanarya ciddi her olayla tassak gecer. Basliklara kelime oyunu yapar. Mesela adana havalimani gibi. Sizi umutlandirip sizinle oynar. Eksileyin ugrasmayin.

    abla annem cagiriyo kendisi huur ruhlu bir issiz oldugundan sozlukte her daim gorebilirsiniz. Girdigi basliktaki entrylerine ve actigi basliklara siddetli bir sekilde eksi verilirse intihara surukleyebiliriz. Haydi dostlarim isaret parmaginiza kuvvet.

    jalede jale kendisini izmirlilerle dalga gecerek tanitmis bir yazardir. Izmir-konya catidmasini hareketlendirir. Nerde gorulurse eksi verilip hesabini biraktirmaya zorlanmalidir.

    raygiben kendisi ateisttir. Muslumanlara yaptigi agir elestiri ve para kazanma yollariyla taninmistir. Seveni oldugunu dusunmuyorum. Sevmeyeni oldukca fazladir. Acil eksilenip hatasini duzeltmesi gerekir.

    xeno listeye @42 tarafından eklendi. Kendisi baslik trolluyormus. Dikkat edilmesi gerekiyor.

    tangali ibrahim kendi tassagimdan cok bu yazarinkini gormusumdur. Olur olmaz yerde bu capsi koyar. Siz merakla capsi acarken bir anda kendinizi istemediginiz yerde bulu verirsiniz. Actigi sacma basliklar buna dahildir. Goruldugu yerde eksilenip sozlugu birakmasi saglanmalidir.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster