1. 1.
    +9
    Orada burada gördüğünüz çakma fotoğraflar ile salak salak "kahrolsun israil" "#Freepalestine" demeyin. Medya da gördüğünüz haberlere inanıp Gazze için ağlama derecesine geldiniz. Gazze 28 Haziran'da 3 tane israil asıllı çocuğu kaçırdı ve öldürdü. Bunun üzerine israil Filistinli mahkumları serbest bırakılmayacağını ve Hamas ile ilişkilerin düştüğünü açıkladı. Bunun üzerine Hamas füzeler ile Tel-Aviv şehrini vurdu. Hangi ülkenin başkentine saldırırsanız o ülkede size operasyonel bir şekilde saldıracaktır.Bu bir savaş değil operasyondur. Hedef sadece israil'e ekonomik , kültürel ve manevi bir şekilde zarar veren Hamas tünelleridir. Orda burda gördüğünüz fotoğraf ve videolara inanmayın.
    Eğer bir seçim yapıcak olursanız :
    1) Ermeni soykırımını kabul etmeyen nadir ülkelerden biri israil'dir. Filistin ermeni soykırımını kabul etmiştir.
    2) KARDEŞ ülkemiz olan Azerbaycan ve Ermenistan arasında ki "Karabağ" sorununda israil Azerbaycan'ı desteklemiş , Filistin ise Ermenistan'ı desteklemiştir.
    3) 1974 Kıbrıs Barış Harekatı sırasında Diğer ülkeler tarafından Türkiye'ye yapılan Boykot ile Türkiye ekonomik bir bataklığa saplanmıştır. Bize tek destek olan ülke israil ve Azerbaycan'dır.
    4) ASALA adlı terör örgütünü eğitip Türkiye'ye yollayan ülke Filistin'dir.
    5) ASALA tam 79 Türk mühendisini öldürtmüştür.
    6) 1. Dünya Savaşı sırasında Filistin Osmanlı'ya baş kaldırmış ve topraklarında ki 20.000 kadar Osmanlı Askerini memleketlerine aç ve susuz bir şekilde evlerine göndermiştir.
    7) 1.Dünya Savaşı sırasında Filistin , ingiliz ve Fransızlarla bir olup Osmanlı'yı çökertmeyi planlamıştır.
    ···
   tümünü göster