1. 451.
    +13 -1
    5. olay..

    köylük yerde anne kız beraber yaşıyo.. kızı 30 yaşında anne 45 yaşında takılıyolar.. evleri de köyün çok içinde değil biraz dışında kalıyor.. köylülerin dediğine göre gayet kendi halinde iki kadın bunlar..

    bi zaman sonra kız bi manita yapıyor kendine.. adam da başka köyden ama her türlü pisliğe bulaşmış bi tip.. pek sevilmiyor o taraflarda.. ama bi şekilde ayarlamış karıyı bin.. gece geç saatlerde bunların evine gidiyor.. gayri meşru filan da kovalıyor.. o yüzden az buçuk parası da var.. kızı kandırmış, anası da müsade ediyor.. herif akşamları sürekli geliyor.. evi bellemiş artık.. annesi de ses çıkarmıyor.. buzdolabı dolu amk..

    neyse..

    bi süre sonra herifin iç yüzü çıkıyor piyasaya.. sürekli alkole cigaraya vuruyor.. iyice bozuyor kendini ortamda.. annesi kızını nasıl kurtarırım derdinde amk.. bi akşam kızı tarladan dönüyor.. akşam üstü saatleri 7 civarı.. eve giriyor bir bakıyor herif anasına kayıyor.. bildiğin yatırmış annesini de gibiyor.. çıngar çıkıyor kıyamet kopuyo tabi ama adam harbi oç.. annesine zorla kaymış zaten.. eve gelmiş.. kızı yokken karıya hallenmiş.. karı itiraz edince basmış tokadı yumruğu yatırmış çakıyor karıya..

    kızı gelip olay çıkarınca tabi ikisini de bi temiz dövüyor amk.. karılar sus pus.. sopayla dövmüş pekekent.. almış sonra bunları karşısına "ben size bakarım, kimseye de söylemem ama ikinize de kayarım" gibi anlaşmaya çalışmış.. kadınlar da jandarmaya gitsek adımız çıkıcak giben birken 100 olucak, evimiz az buçuk tarlamız da burda burdan kopamayız amk deyip kendilerince o an için kabul ediyolar..
    ···
   tümünü göster