1. 476.
    +8 -1
    anası tam organizatör amk.. herifler gibişin üstüne takılalım filan diyo ama ansı bi telaş filan polimlerle yok kalamayız.. filan dio.. adamlardan kafası biraz daha fazla çalışanı "evli misiniz" dio.. karı "yok değiliz ama işler karışık.. şimdi gidelim sonra gene buluşuruz" deyip herifleri gibleri ellerinde bırakıp eve gidiyo karılar..

    oç'da bu ara azıtmış.. evde kova ortada.. her akşam bastırıyo bunlara kubarı.. bunlar maymun olunca fantezilere dalıyo.. karılar zaten artık herşeyi göze alıcak kadar olmuşlar..

    ertesi gün gene buluşuyolar barzolarla.. gene gibiş pompa filan derken bu sefer aynı barzo "nedir sizin sıkıntınız" dio.. kızla anası da anlatıyo.. bööle bööle diye..
    yani açık açık herşeyi dökülüyolar beyler.. şööle gibiyo bööle gibiyo.. kurtulmamız lazım filan..

    normal insana anlatsa bi şekilde polis adliye devreye sokar, ellerinden tutar bi şekilde kurtarır.. ama anlattıkları barzoların "e gebertek amk evladını" diyceklerini karı gayet iyi biliyo.. planlı herşey..

    nasıl yaparız filan diye 4 kişi oturup planlıyolar.. zaten bütün gün gibiştikleri o piknik alanı kışın bomboş.. kimse gitmez geçmez.. öyle tenha dağ başı bi yer..

    planı kuruyolar..
    ···
   tümünü göster