1. 501.
    +13
    sonra baya bi debelenmiş eleman.. ama ölmemiş.. bakmış baya baya ölmüyo pekekent anası sokmuş karnına aynı bıçağı yarmış.. bağırsak filan bütün sindirim sistemi dışarda amk..

    koş olduğundan derenin suyu yüksek.. atalım demişler dereye ama kızı uyanmış bu sefer.. traktörden çuvalları getirmiş.. oç cesedini birini kafadan bele, diğerini belden beline doğru sokmuşlar çuvallara.. sonra çuvalların ağızlarını iple dikmişler.. ceset kozalak gibi olmuş amk.. üstüne taş da bağlamışlar.. salmışlar dereye.. biraz ilerleyip batmış ceset..

    oç'nun seveni olmadığından kimse nerde nereye kayboldu filan dememiş tabi.. ama karılarda korku büyük.. barzolara muameleyi geniş tutmuşlar.. barzolarda bunlar memleketlerine kaçırmış.. g.doğuda p.k.k. kontrolündeki bi bölgeye.. bizim sınırımızın içi ama jandarma ordu filan hak getire.. içerde hannibal lecter olsa girip alamayacağın yerlerden birine zütürmüşler karıları.. (emniyetten gelen bilgi böyleydi)

    yaz gelip sular çekilince tabi çıkmış oç cesedi ortaya.. biraz araştırmayla karıların yaptığı anlaşılıyo tabi ama barzolardan kimsenin haberi yok.. uzun zaman yakalanmadı bu karılar.. sonra kızı gidip teslim olmuş.. barzoların bunarı zütürdüğü yerde bildiğin harem karısı olmuşlar.. önceden bi oç giberken orda kimin gibtiği belli değilmiş.. örgütün ponpon kızı olmuşlar amk.. kızı teslim olup anasının tam olarak bulunduğu yerini söyleyince bi gece almış özel harekat bunu..

    edit: barzolar da sınır geçişinde eşgalden yakalanıyolar.. normalde açık kimlik adresleri belli değilken robot resimden kürekle vuran yakalanıyo.. diğeri de o ele veriyo..
    ···
   tümünü göster